Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértetek Fürjes Balázs...

Egyetértetek Fürjes Balázs megjegyzésével, hogy az európai nagypolitika egy olyan játék, amit huszonheten játszanak, és a végén Orbán Viktor nyer?

Figyelt kérdés

És így folytatja: "Vele pedig Magyarország, mert neki a hazája az első."

[link]

2022. dec. 14. 13:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
El tudod mondani, hogy pontosan miért nyert Orbán. De most halál komolyan kérdezem. Tudod, hogy tegnap miről mondott le a magyar delegáció és mit kapott cserébe? Erre tényleg marha kíváncsi vagyok.
2022. dec. 14. 13:28
 2/12 anonim ***** válasza:
5%
Alapvetően így van... Orbán Viktor komoly, tapasztalt politikus, nem hibátlan, de a sok EU vezető a közelébe sem ér.
2022. dec. 14. 13:37
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Egy jó benyalás aranyat ér (szó szerint).
2022. dec. 14. 13:38
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Elképzelhetőnek tartom, hogy ő nyer. Pl. gyémántba fekteti az összelopott pénzt, és elmenekül az országból családostul. Magyarország meg pusztulhat, az már nem érdekli.
2022. dec. 14. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Mármint arra gondolsz, hogy tegnapelőtt Orbán térden állva könyörgött két eurocentért és cserébe még azt is megígérte, hogy enged az elveiből és saját pénzből fegyvereket fog küldeni Ukrajnának és az Ukrajnának szánt közös hitel rá eső részét is fizetni fogja. Erre gondolsz? Én nem értem hogy az emberek miért nem tudnak olvasni? De most komolyan.
2022. dec. 14. 13:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azzal a Fürjes Balázzsal, akik kioktatta Baranyi Krisztát, hogy márpedig köteles mindenkinek is nyilatkozni, akár akar, akár nem, miközben a közvetlen kollégái és főnökei lesöprik az összes médiát féknyúzként?

Egy kecskével előbb értenék egyet, egy kecskével...

2022. dec. 14. 13:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok Sejtettem, hogy fogalmad sincsen a részletekről, csak azért vagy itt, hogy kattintásokat szerezzél a mandinernek.
2022. dec. 14. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mintegy 6,3 milliárd eurónyi felzárkóztatási forrásunk ragad be továbbra is, amíg a 17 féle közbeszerzési és korrupcióellenes intézkedést maradéktalanul teljesíti a kormány.

Ez volt a "győzelem".

2022. dec. 14. 14:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én, mint magyar állampolgár nem érzem magam nyertesnek.

Orbánt az EU-ban olyannak látom, mint amikor a rokonságban akad egy ősbunkó, akit a többiek próbálnak egy darabig kulturáltan elviselni, de egyre nehezebben megy nekik.

És ezzel nem azt mondom, hogy ne lennének bizonyos kérdések, amiben Orbánnak adok igazat az EU-val szemben. De a stílusa, no meg az itthon meghonosított velejéig korrupt, autokratikus, diktátorokhoz dörgölődző rendszere belőlem undort vált ki.

2022. dec. 14. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Inkább Orbán Viktor NYEL hihihi
2022. dec. 14. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!