Itt folytatódik a Puzsér-Schiffer vita. Hát melyiküknek vagyon igaza?
PR azt kifogásolja leginkább, hogy SA "nem ítéli el sokkal jobban Orbán korrupt rendszerét és nem mer vele konfrontálódni" meg hogy noha középen áll, "csakis balról kapja a támadásokat, viszont soha senki nem támadja jobbról"
A megszólított egyelőre nem reagált, viszont Megadja Gábor igen: [link]
Schiffer András az egyik legjobb ellenzéki politikus volt. Őt akkor is tudtam becsülni.
Puzsér a nyomába sem ér!
Megadjának ki osztott lapot?
Schiffer kérte fel prókátornak?
Kedveltem schiffert, de nagyon úgy tűnik hogy megvette a fidesz. Szóval Puzsérnak van igaza.
A fideszes propagandistáknak már a schiffer a "nézzétek már a ballib is egyetért velünk", akit mutogatnak, már nem a churchilles, random régi államférfis képekre írják a baromságaikat, hanem schifferes képre
"Hát melyiküknek vagyon igaza?"
Schiffert utálom a mai formájában. Fidesz nyalonc. Puzsérnak nem tudom, hogy itt mennyire vagyona igaza vagy mennyire nem vagyona igaza, de Mészáros Lőrinc vagyona hatalmas.
Schiffer TASZ-os ultrabalos ertelmiségi (ritka kivétel a baloldali prolik között), nem áll le egy szószaporító, összevissza locsogó alakkal.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!