Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gondoltátok volna, hogy...

Gondoltátok volna, hogy Puzsér és Schiffer ennyire összevesznek?

Figyelt kérdés
Durva, hogy Puzsér alighanem lefideszbérencezte Schiffert, aki amúgy politikai közszereplőként pont attól népszerű és közkedvelt, hogy távol tartja magát mind a NER és mind az O1G narratívájához való becsicskulástól. Puzsér soha nem volt az ellenzéki értelmiség szürkeállománya, de ezt a személyeskedést sem néztem volna ki belőle, főleg nem Schiffer irányába.
2023. jan. 19. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
4%
Minek írod ki ugyanazt a kérdést kétszer? Most más válaszokat fogsz szerinted kapni, mint elsőre?
2023. jan. 19. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
8%

"Puzsér soha nem volt az ellenzéki értelmiség szürkeállománya, "

Ez így igaz és sajnos még abból is leépült az elmúlt években ahonnan indult.

"de ezt a személyeskedést sem néztem volna ki belőle,"Akkor nem figyelted miket beszélt az utóbbi időkben. Ez bizony ott volt benne eddig is.

2023. jan. 19. 20:17
 3/8 A kérdező kommentje:

1: Most írtam ki először ezt a kérdést.

2: Személyeskedett, és ordibált, de Schiffert mindig tisztelte, ezért sem értem, hogy miért kezdte el provokálni.

2023. jan. 19. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Kellett valami, amivel feldobják ez a hótt unalmas almahámozást. Nagy szemfényvesztők, az biztos.
2023. jan. 19. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Nemtom miről van szó, de Puzsér totál zakkant, ás egyre rosszabb lesz...
2023. jan. 19. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:

#2 Akárhanyszor írná ki, mindig más válaszokat kapna.

Főleg ezért nem is szabad az itteni válaszokra hagyatkozni.

2023. jan. 20. 01:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, #1-nek ment.
2023. jan. 20. 01:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Schiffer András elvtelen opportunizmusa végleg lelepleződött a Puzsérral folytatott vitában. Az expolitikus minden képmutató megnyilvánulásával Orbán korrupt autokráciáját és az orosz imperializmust támogatja, hiába alakítja a független értelmiségi kamuszerepét.
2023. jan. 29. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!