Gondoltátok volna, hogy Puzsér és Schiffer ennyire összevesznek?
Figyelt kérdés
Durva, hogy Puzsér alighanem lefideszbérencezte Schiffert, aki amúgy politikai közszereplőként pont attól népszerű és közkedvelt, hogy távol tartja magát mind a NER és mind az O1G narratívájához való becsicskulástól. Puzsér soha nem volt az ellenzéki értelmiség szürkeállománya, de ezt a személyeskedést sem néztem volna ki belőle, főleg nem Schiffer irányába.2023. jan. 19. 20:15
1/8 anonim válasza:
Minek írod ki ugyanazt a kérdést kétszer? Most más válaszokat fogsz szerinted kapni, mint elsőre?
2/8 anonim válasza:
"Puzsér soha nem volt az ellenzéki értelmiség szürkeállománya, "
Ez így igaz és sajnos még abból is leépült az elmúlt években ahonnan indult.
"de ezt a személyeskedést sem néztem volna ki belőle,"Akkor nem figyelted miket beszélt az utóbbi időkben. Ez bizony ott volt benne eddig is.
3/8 A kérdező kommentje:
1: Most írtam ki először ezt a kérdést.
2: Személyeskedett, és ordibált, de Schiffert mindig tisztelte, ezért sem értem, hogy miért kezdte el provokálni.
2023. jan. 19. 20:22
4/8 anonim válasza:
Kellett valami, amivel feldobják ez a hótt unalmas almahámozást. Nagy szemfényvesztők, az biztos.
5/8 anonim válasza:
Nemtom miről van szó, de Puzsér totál zakkant, ás egyre rosszabb lesz...
6/8 anonim válasza:
#2 Akárhanyszor írná ki, mindig más válaszokat kapna.
Főleg ezért nem is szabad az itteni válaszokra hagyatkozni.
8/8 anonim válasza:
Schiffer András elvtelen opportunizmusa végleg lelepleződött a Puzsérral folytatott vitában. Az expolitikus minden képmutató megnyilvánulásával Orbán korrupt autokráciáját és az orosz imperializmust támogatja, hiába alakítja a független értelmiségi kamuszerepét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!