Ja, Szlovákia és Románia is csatlakoztak és ugyanúgy mennek tovább a túlárazorr román útépitések, a magyarellenes törvények, a kibújás a felelősség alól (pl. Benes dekrátumok).
2023. jan. 21. 20:30
12/30 anonim válasza:
Mindig mások a téma mikor kellemetlen témát érint bárki is ami a párttal kapcsolatos:) Ezt megfigyeltem és rendkívül nevetséges...
2023. jan. 21. 20:31
13/30 anonim válasza:
#12 Szerintem simán lehet, hogy az általad említett, terelős válaszok konkrétan a csalásokban érintett üzleti szereplőktől származnak :)
2023. jan. 21. 21:14
14/30 anonim válasza:
Igazából aki szerint nem az, az alapítson egy jól menő céget ami véletlen valami fidesz közeli tulajdonú cégnek megnehezíti az életét, aztán megtapasztalja, hogy mi megy itthon:) de ugye a legtöbb fideszes bemegy a gyárba dolgozni, aztán addig lát csak el, hogy a fidesz hoz gyárakat az milyen jó, meg a faluban/kisvárosban ahol lakik nincs migráns/meleg + a főtér szép állapotban van és az milyen k*rva fontos.
2023. jan. 21. 23:33
15/30 anonim válasza:
#14 Igazából még meleg és migráns is van, csak a meleg nem vallja be, mert halálravernék érte ezért inkább kussol/elköltözik, a migránsra meg rámondja a helyi polgármester/képviselő, hogy az nem migráns, hanem nemzetstratégiai fontosságú vendégmunkás és ezzel meg is van oldva. :D
2023. jan. 22. 02:46
16/30 anonim válasza:
14, én pl dolgoztam nem fidesz közeli tulajdonú cégeknél és semmiben nem nehezitették meg az életünket. De keverjétek csak a szart a gyakorin és kombináljatok.
2023. jan. 22. 12:46
17/30 anonim válasza:
Nem. Simán csak uralkodik antidemokratikus módon. Elég megnézni a hirtvt. Jó nagy arcuk lett a régi időkhöz képest, és tesznek magasról az alulfizetettekre.
2023. jan. 22. 22:08
18/30 anonim válasza:
Tényleg az. És miért választják mégis meg? Hát pontosan ugyanazokért amikért a maffifőnököket a világ bármely pontján. Tisztelik a saját környékükön. Olvass róluk, milyen bőkezűek, nagyvonalúak, gőgösek és istenfélő keresztények voltak ezek a gyilkos tolvajok.
2023. jan. 23. 04:15
19/30 Waff válasza:
Mindenkire lehet mondani hogy korrupt, maffiózó, tolvaj, hazug stb. Eddig oké. A baj ott kezdődik mikor bizonyítani kellene ezen állításokat. Ott törik bele az a bizonyos bicska :)
Hajrá Fidesz, hajrá ❤Orbán Viktor❤
2023. jan. 24. 06:36
20/30 anonim válasza:
19
Én fidesz szavazó voltam.
Többet NEM nyomok rájuk.
Szemetek lettek. Orbán is egy elszállt b. Nkó. Döntéseket hoznak antidemokratikus módon, mindenféle reális indoklás nélkül úgy, hogy éppen csak azt nem mondják:"pof. D befogod, ki vagy te, hogy kérdezel". Mi ez, ha nem antidemokrácia?! Hülye hóbortjaikra, mint vármegyerendszer, ispán van pénz. Pedagógus bérekre nincs. Dögöljenek meg! Kívánom nekik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!