Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz tényleg maffia rendszer?

A Fidesz tényleg maffia rendszer?

Figyelt kérdés

Ha ez így van, akkor az emberek miért választják meg újra és újra őket?

Nekik nem lenne jobb ha egy kevésbé korrupt kormány lenne hatalmon?

2023. jan. 21. 18:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Ja, Szlovákia és Románia is csatlakoztak és ugyanúgy mennek tovább a túlárazorr román útépitések, a magyarellenes törvények, a kibújás a felelősség alól (pl. Benes dekrátumok).
2023. jan. 21. 20:30
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Mindig mások a téma mikor kellemetlen témát érint bárki is ami a párttal kapcsolatos:) Ezt megfigyeltem és rendkívül nevetséges...
2023. jan. 21. 20:31
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
#12 Szerintem simán lehet, hogy az általad említett, terelős válaszok konkrétan a csalásokban érintett üzleti szereplőktől származnak :)
2023. jan. 21. 21:14
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Igazából aki szerint nem az, az alapítson egy jól menő céget ami véletlen valami fidesz közeli tulajdonú cégnek megnehezíti az életét, aztán megtapasztalja, hogy mi megy itthon:) de ugye a legtöbb fideszes bemegy a gyárba dolgozni, aztán addig lát csak el, hogy a fidesz hoz gyárakat az milyen jó, meg a faluban/kisvárosban ahol lakik nincs migráns/meleg + a főtér szép állapotban van és az milyen k*rva fontos.
2023. jan. 21. 23:33
 15/30 anonim ***** válasza:
89%
#14 Igazából még meleg és migráns is van, csak a meleg nem vallja be, mert halálravernék érte ezért inkább kussol/elköltözik, a migránsra meg rámondja a helyi polgármester/képviselő, hogy az nem migráns, hanem nemzetstratégiai fontosságú vendégmunkás és ezzel meg is van oldva. :D
2023. jan. 22. 02:46
 16/30 anonim ***** válasza:
24%
14, én pl dolgoztam nem fidesz közeli tulajdonú cégeknél és semmiben nem nehezitették meg az életünket. De keverjétek csak a szart a gyakorin és kombináljatok.
2023. jan. 22. 12:46
 17/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Simán csak uralkodik antidemokratikus módon. Elég megnézni a hirtvt. Jó nagy arcuk lett a régi időkhöz képest, és tesznek magasról az alulfizetettekre.
2023. jan. 22. 22:08
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az. És miért választják mégis meg? Hát pontosan ugyanazokért amikért a maffifőnököket a világ bármely pontján. Tisztelik a saját környékükön. Olvass róluk, milyen bőkezűek, nagyvonalúak, gőgösek és istenfélő keresztények voltak ezek a gyilkos tolvajok.
2023. jan. 23. 04:15
 19/30 Waff ***** válasza:
0%

Mindenkire lehet mondani hogy korrupt, maffiózó, tolvaj, hazug stb. Eddig oké. A baj ott kezdődik mikor bizonyítani kellene ezen állításokat. Ott törik bele az a bizonyos bicska :)

Hajrá Fidesz, hajrá ❤Orbán Viktor❤

2023. jan. 24. 06:36
 20/30 anonim ***** válasza:
83%

19

Én fidesz szavazó voltam.

Többet NEM nyomok rájuk.

Szemetek lettek. Orbán is egy elszállt b. Nkó. Döntéseket hoznak antidemokratikus módon, mindenféle reális indoklás nélkül úgy, hogy éppen csak azt nem mondják:"pof. D befogod, ki vagy te, hogy kérdezel". Mi ez, ha nem antidemokrácia?! Hülye hóbortjaikra, mint vármegyerendszer, ispán van pénz. Pedagógus bérekre nincs. Dögöljenek meg! Kívánom nekik!

2023. jan. 24. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!