Ugye Magyarországon is ez fog megszólalni Január 31.-én miután a Fidesz le lesz váltva?
“ Szerintem váltanod kellene valami gyengébbre kérdező, mert szemmel láthatóan nem bírod azt a tudatmódosító szert, amit most szedsz”
xD. Nem én voltam az aki nem bírt veszíteni, aztán 2006.-ban ment rombolni…Akarcsák Trump pszichopata hívei… 2021.-ben.
“ Ne hiszem el, hogy van olyan agymosott, aki ebben hisz.”
Nem hiszem el, hogy van olyan agymosott, aki még ezek után is a Fideszre szavaz… bár el kell ismerni van jópár komcsi még, akik a Fidit erősítik, + azok csemetéi meg a Fidelitasban …. 😂😂😂
12:04
Ha Mátyás Király indulna, Orbán ellen akkor is 66% képviselő felett nyerne a Fidesz…
Fidesz országos szinten leválthatatlan…
12:58
Mondom ha!!!
Nektek szövegértési és íráskésségi problémátok is van? Nem te vagy az 1. akinek ezt írtuk már…
14:23
“Ha Mátyás Király indulna, Orbán ellen akkor is 66% képviselő felett nyerne a Fidesz…”
Te ennyire szemellenzős vagy, vagy valaki fogja a kezed, esetleg valami Fidelitasos főni akinek meg akarsz felelni, teperni előbbre menni a ranglétrán?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!