Ugye Magyarországon is ez fog megszólalni Január 31.-én miután a Fidesz le lesz váltva?
12:04 re reagáltam Mátyás királyt…
Hogy ha egy tisztességes jelölt indulna akkor az se nyerne mert a Fidi kikezdené őt is, a gombik meg elhinnék.
Egy teljesen új független jelölt, aki nem áll össze a DKval nektek az se felelne meg…
Csodálkozom hogy még nincs 3/3 és csak a Fideszre lehessen szavazni
“ Tökéletes jellemzője az ellenzéki trollok "intelligenciájának".”
Intelligencia= Fidesz, Bencsik, Bayer
“ Demonstráció lesz, szerintem most több 10k lehet 100k is, Debrecennek is elege van belőle, Na a lényeg FESZ VAN.”
Hidd el, aki eddig a Fideszre szavazott, ezután is rájuk fog. Nem azért, mert vak, hanem mert jól el.
Körülöttem rengeteg fideszes van, nekik meg sem kottyan az áremelkedés, pedig nem ner körökből valóak.
A népesség jómódú része szavazott a Fideszre (akik a választások előtt és most is 3-4 nyaralást megoldanak), illetve a nyugdíjasok.
Az ő részük a mostani választási szabályokkal “többségnek” számít. Ezért nyernek.
Nekik nincs elegük, hiszen köszönik szépen, remekül élnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!