Akik szerint erkölcsi joga van egy autósnak autóba ülni bármilyen nevetséges táv miatt, azoknak van erkölcsi joguk bármelyik ország környezetkárosítását kritizálni?
Az olvasás nehezedre esik?
"Úgy vettem észre, hogy az emberek 99 százaléka besorolható ebbe a csoportba, szóval nem nagyon vannak mások. Te melyikhez tartozol? Hülye zöld vagy gonosz jobboldali?"
Szerintem meg sem kell kerdeznem, hogy te melyik csoportba sorolod magad, nyilvan az 1%-ba.
Az hiszed a szaros 260 forintod elég bármire is? Tudod mennyibe kerül egy belvárosi ház falának teljes megtisztítása a koromtól meg a többi szennytől? Tudod mekkora lakhatási válságot okoz, hogy a belváros 40 százalékával eleve nem lehet semmit kezdeni, mert kell az utaknak meg a parkolóhelyeknek? És eleve milyen alapon van neked több jogod az utcán tárolni az autódat, mint egy gyerekesnek sétálnia a tiszta levegőben?
15
A belsőbb városrészeken nem szokás bagatell távolságra kocsit használni, mert
1 ott jó a tömegközlekedés
2 problémás lehet a parkolóhely találás
Az autósok döntő többsége nem megy kocsival ilyen belsőbb városrészekre.
Hol találom az "érveid" közt, hogy mire fel veszitek el a belváros 40 százalékát potom összegekért, illetve, hogy miért nem feladatotok más házának összemocskolását megtéríteni.
az érveim:
az életemben nem voltam a belvárosban kocsival, pedig budapesti vagyok.
tőlem aztán lehetne a körúton belül csilliárdos útdíjat,dugódíjat,környezet-és egészségkárosítási, parkolási díjat szedni az autósoktól.
mondjuk abban is biztos vagyok, hogy a beszedett pénz többségét ellopnák.
Szerintem is ellopnák, de még mindig jobb lenne, mint most, mert legalább kevesebb autó lenne bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!