Prolibáró kérdése:
Az ellenzéknek jo taktika lenne, ha csak a két legerősebb párt indulna szövetségben?
Figyelt kérdés
A DK és a Momentum összefogna közös listán, a többieknek pedig azt mondanák, hogy törpékkel nem foglalkozunk.
Szerintem a szavazók se szavaznának esélytelen pártokra, akik ha egyáltalán elindulnak, 1% alatti eredményekkel kiesnek a parlamentből, majd szépen megszűnnek.
Attól függetlenül ez win-win lenne a két nagyobb pártnak, hogy sikerül-e nyerni vagy nem, hiszen tisztul a terep.
2023. jan. 17. 14:02
1/8 anonim válasza:
Én ismételten a kutyákra szavaznék. :D
2/8 anonim válasza:
Az országgyűlési választásokra gondolsz? Akkor kizárt. Amíg Gyurcsány ott van, addig tuti a fidesz győzelem.
3/8 anonim válasza:
Ez az ötlet már megbukott. Nem az 1%-os pártok miatt nem szavaztak az emberek az összefogásra. Egyszerűen csak a Fidesz vállalhatóbb mint Gyurcsány. Mondjuk ez már talán nem igaz, de nem lepődnék meg ha mégis.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is hallott a dolog, hiszen pont a DK az egyik, legfőképpen Gyurcsány, akitől szabadulni kellene...
5/8 Dzsonszi válasza:
Taktikázhattok itt naphosszat a gyakorin, az ellenzék már rég elb@sztta. Egy jó megoldásotok lett volna, ha Gyurcsányt meg a feleségét soha nem engedtétek volna vissza a politikába. Még csak annyit se kérek, hogy normális politikusaik legyenek, mert ezekkel a Jakab, MZP, fegyőr féle hibbantakkal nem tudom mennyire lehetne előre lépni. De ez már egy másodlagos kérdés, azzal hogy Gyurcsányt ellenzékben tartjátok, azzal soha nem fogjátok megakadályozni a Fidesz 2/3-t, még akkor se, ha a DK lett a legerősebb ellenzéki párt, mert már mindenkit elkergettek azzal, hogy összegyurcsányozták magukat.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Amíg Gyurcsótányt el nem takarítják a picsába, addig semmi esély, hogy nyerjenek. Ezt kéne már felfogni, hogy Gyucsányt legalább annyian rühellik, mint Orbánt!
8/8 anonim válasza:
Most épp, hogy a DK-t fogják kihagyni. Egyszer maradt ki a DK és Jászberényben ellenzéki 2/3 lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!