Jól működik a régi munkásmozgalmi taktika?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA
Nézzük csak a tényeket 12 szabad-rablás után: soha nem volt ilyen gyenge a forint, miénk Európa legnagyobb inflációja, soha nem volt ilyen magas az államháztartási hiány, soha nem volt ilyen tetemes az államadósság etc.
De legalább megvédenek minket a kitalált ellenségektől, legyen az Soros bácsi, Brüsszel városa, vagy a migránsok, akiknek minden vágyuk, hogy ebbe a csodálatos országban telepedjenek le, és legújabban már a nemváltó óvodásoktól is.
2022. ápr. 2. 12:42
1/6 anonim válasza:
Engem tegnap 32 nemváltő bölcsődés támadott meg, mert mind migrálni akart pápua új gíneába. Csak csodával határos módon éltem túl.
2/6 anonim válasza:
Nem igaz, az utóbbi hetekben is kb 10%ot erősödött forint. Spanyolországban is magasabb most az infláció, mint Magyarországon. Ha valaki valódi tényekre kíváncsi, itt egy lista:
3/6 A kérdező kommentje:
2
Köszi, jár neked a krumpli!
2022. ápr. 2. 13:00
4/6 anonim válasza:
Na de ha olyan országban ahol egy gyári munkás keres 800 ezer ft-nak megfelelően és ott van például 20 % infláció, vagy pedig nálunk ahol 200 ezer a kereset, melyiket lehet jobban elviselni???
5/6 A kérdező kommentje:
4
Ezt úgysem tudja/akarja megérteni.
2022. ápr. 2. 13:03
6/6 anonim válasza:
1-es Ne is mondd. Akkor téged is megtaláltak a kis LMBTQ katonák? Engem tegnap raboltak ki. Mondtam is nekik, hogy vigyétek csak a forintomat, az Orbán miatti infláció által úgysem ér az már semmit. Az autóm kulcsát is odaadtam nekik, úgysem tudom már tankolni ilyen árak mellett a tanári fizetésemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!