Szerintem Ukrajna atombombát fog kapni. Ki mit gondol?
Ez az én teóriám.
Kizárt dolognak látszik, hogy ez a háború békeszerződéssel érjen véget.
Az oroszok alig érték el a kitűzött céljaikat: nem vették be Kijevet, nem döntöttek kormányt, semmit nem zsaroltak ki Ukrajnától, egyedül a Krímet sikerül végre-valahára összekötni az orosz szárazfölddel, ha az Azovstal elesik. Semmi esély nem mutatkozik arra, hogy ez változni fog, főleg, hogy a nyugat minden jóval elhalmozza Ukrajnát, a frontok befagytak, sőt néhol már visszatámadnak az ukránok.
Oroszország nem tud a győztes pozíciójából tárgyalni, az ukránoknak sincs okuk rá, hogy bármiből engedjenek, és ezt ki is mondták, hogy nem fognak: nincs hova hátrálniuk, az oroszok meg hiába garantálnának bármit, szavahihetetlenek.
Marad tehát az egyetlen megoldás, ha az oroszok győzelmet akarnak elérni, taktikai atombombákkal a földdel tenni egyenlővé az ellenálló városokat. Ukrajna bárhogy is, de nem NATO tag, hiába a nyugati technika, ilyen csapást nem képesek kivédeni. Tehát az egyetlen útnak sajnos orosz részről ez látszik. Lehet, hogy, előtte tűzszünetet kötnek és eltelik 1-2 év, de hosszú távon szerintem ez lesz a végkifejlet.
Ez a teória ott bukott hogy atombombát tilos bevetni és a NATO közbe fog szólni, hiába nem NATO tag Ukrajna.
Nukleáris fegyvereket nem fog senki bevetni, nem kockáztatja meg még Putyin sem.
#3.Van erről egyezmény, ami a 2. világháború óta van érvényben.
Vagy szerinted bárki ész nélkül csak úgy dobálózhat vele?
De igazából tényleg nagyon jó lenne egy atomtél, sok hülyével kevesebb is lenne...
Azt mondták első körben Romániát és Lengyelországot fogják legyalulni. Ukrajnában sok orosz él.
Románia is szomszédunk ugye, mint Ukrajna?
Máris érthetőbb Mariska véleménycikke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!