Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem Ukrajna atombombát...

Szerintem Ukrajna atombombát fog kapni. Ki mit gondol?

Figyelt kérdés

Ez az én teóriám.

Kizárt dolognak látszik, hogy ez a háború békeszerződéssel érjen véget.

Az oroszok alig érték el a kitűzött céljaikat: nem vették be Kijevet, nem döntöttek kormányt, semmit nem zsaroltak ki Ukrajnától, egyedül a Krímet sikerül végre-valahára összekötni az orosz szárazfölddel, ha az Azovstal elesik. Semmi esély nem mutatkozik arra, hogy ez változni fog, főleg, hogy a nyugat minden jóval elhalmozza Ukrajnát, a frontok befagytak, sőt néhol már visszatámadnak az ukránok.

Oroszország nem tud a győztes pozíciójából tárgyalni, az ukránoknak sincs okuk rá, hogy bármiből engedjenek, és ezt ki is mondták, hogy nem fognak: nincs hova hátrálniuk, az oroszok meg hiába garantálnának bármit, szavahihetetlenek.

Marad tehát az egyetlen megoldás, ha az oroszok győzelmet akarnak elérni, taktikai atombombákkal a földdel tenni egyenlővé az ellenálló városokat. Ukrajna bárhogy is, de nem NATO tag, hiába a nyugati technika, ilyen csapást nem képesek kivédeni. Tehát az egyetlen útnak sajnos orosz részről ez látszik. Lehet, hogy, előtte tűzszünetet kötnek és eltelik 1-2 év, de hosszú távon szerintem ez lesz a végkifejlet.

2022. máj. 5. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé kizárt dolog. Eleve nem Ukrajna elpusztítása a cél, plusz gyakorlatilag az egész világot magukra haragítanák.
2022. máj. 5. 10:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Kínát mit érdekelné az atom? Inkább felbátorítaná őket Tajvan ellen.
2022. máj. 5. 10:36
 13/17 Alex Fly ***** válasza:
100%
A nyugati nukleáris doktrína szerint ez azonnali, totális válaszcsapással jár. Ez lenne Oroszország utolsó cselekedete...
2022. máj. 5. 11:44
 14/17 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem az utolsó hőstettük lenne az oroszoknak.
2022. máj. 5. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:
64%

A te teóriád IS ott bukik meg, hogy nem olvastad Oroszország nukleáris fegyverek alkalmazásával kapcsolatos doktrináját, amit legutóbb Putyin módosított 2020-ban.

Az összes többi atomrettegő igyanilyen, leadnak valami hígfost a tvben és két pofára kanalazzátok...

2022. máj. 5. 12:38
 16/17 anonim ***** válasza:
És mi van abban a doktrinában? Tényleg kíváncsi vagyok.
2022. máj. 5. 13:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Google. Megtalálod angolul is és oroszul is.
2022. máj. 5. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!