Mi a véleményetek a mostani háborús helyzetről? Mennyi az esély, hogy Magyarországot is megtámadják vagy akár az atombomba a környéken landol? Ha beindul a 3. Világháború akkor minket magyarokat mennyire rázna meg?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 16:46
1/6 anonim válasza:
Ha beindul a 3. Vh. az biz' a sarkvidéki pingvineket is megrázná, mert az atomháborút követő nukleáris télben ott mínisz 60-ra megy a hőmérséklet, nálunk "csak" mínusz harmincra.
3/6 anonim válasza:
ha eljön az világhaború, az atomháboru lesz, van kb 8000 atomfegyver a világba, elpuffogtatják, és akkor garantáltan quvára megfog mindenki dőgleni
4/6 anonim válasza:
De szomorú ez. 2 hónapja meg nyugodtan feküdtem le aludni, ma meg már minden nap úgy fekszem talán nem lesz másnap. Legalább gyereket nem csináltam. :/
5/6 anonim válasza:
Bocsi előző vagyok hülyén fogalmaztam. Szóval nem ma, hanem minden nap úgy fekszem.
6/6 anonim válasza:
Nem lesz atomháború fogjuk már fel ez nem a 70-es évek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!