Mi történt az ellenzéki médiával és az addigi radikális megmondó emberekkel?
Figyelt kérdés
Ők is mintha lehiggadtak volna..pl:Gulyás Márton, ATV2023. jan. 16. 08:53
21/25 A kérdező kommentje:
És ki tudott volna elképzelni pár hónapja egy Lentulai-Ceglédi közös mosolygós selfiet a Karcon? Mert amúgy van.
2023. jan. 16. 12:00
22/25 anonim válasza:
"Schiffer és Vona mára már Fideszes lett???"
Nem azt írtam hogy fideszes lett, hanem hogy gyakorlatilag az lett. Formálisan nem tagja a fidesznek, de az ő narratívájukat fújják. shifferről meg nem is kérdés hogy fidesz-közeli.
23/25 A kérdező kommentje:
Szerintem sem elméletileg,sem gyakorlatilag sem sehogy semmi közük a Fideszhez. Attól,hogy nem kritizálják a kormányt állandóan habzó szájjal mint a paprika Jancsi hazudozó Jakab,még nagyon távol állnak a Fidesztől,szerintem ki is kérik maguknak.
2023. jan. 16. 12:25
24/25 anonim válasza:
Az ATV továbbra is az egyetlen olyan csatorna ebben az országban, ahol mindkét oldal politikusai rendszeres vendégek, nincs részrehajlás, és értelmes, hozzáértő emberek szavának adnak teret (lásd Ceglédi, Puzsér, Hont, stb.). Meg kellene végre becsülni, hogy van egy ilyen tv, nem pedig minden áron beskatulyázni valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!