Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi történt az ellenzéki...

Mi történt az ellenzéki médiával és az addigi radikális megmondó emberekkel?

Figyelt kérdés
Ők is mintha lehiggadtak volna..pl:Gulyás Márton, ATV

2023. jan. 16. 08:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

9-es

Picit el vagy tévedve. A liberális és az ellenzéki nem szinonimák. És attól még nem lesz ellenzéki egy médium hogy kritizálni meri a kormányt. Ettől még legfeljebb objektív, bár az ATV-vel kapcsolatban ez is túlzás. Legyünk megengedőek, és mondjuk úgy hogy megpróbál objektívnek látszani!

De oda legalább meghívják a pesti prostik propagandistáját is - a közmédia mikor hívja meg pld. Gulyás Mártont?

Baranyi pedig mitől lenne "fogatlan"? De ha is: milyen alja színvonal ezzel jellemezni?

2023. jan. 16. 10:23
 12/25 A kérdező kommentje:

Hír tv,Karc fm, Hobbista is nagyon sokszor hív emberkéket a túloldalról.

Hobbista meghívta talán 2 alkalommal is Gulyás Marcit,illetve többször is szerepelt együtt Jeszy és Osváth Zsolti.

A hír tv-ben pedig Ceglédi Zoli,Vona,Schiffer,Fodor Gábor szinte ott lakik, Hont András is fel fel tünik,és még szerintem sok mindenkit kihagytam.

2023. jan. 16. 11:07
 13/25 anonim ***** válasza:

"Hír tv,Karc fm, Hobbista"

És? Ezek a közmédia részei?

Ceglédi nem politikus, vona és schiffer gyakorlatilag mára fideszes lett, Fodor is fideszes volt és ma sem része semmilyen ellenzéki pártnak.

2023. jan. 16. 11:11
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
Vicces, amikor az ATV-n mocskolódó ellenzéket állítjátok pellengérre, miközben az Origo-Mandiner-PS-Hír TV-M1 + az országos nyomtatott sajtó megállás nélkül gyalázza közpénzből az ellenzéki politikusokat, és tucatszámra fizeti ki (szintén közpénzből) a hazugságaik miatti helyreigazítási perekben megállapított bírságokat.
2023. jan. 16. 11:17
 15/25 A kérdező kommentje:

Hát szerintem a Karc FM eléggé közmédia,,és szinte egybe van forrva a Hír tv-vel.

De akkor a közmédia,M1: MZP is kb 3 alkalommal már vendég volt,Schiffer,Vona,Fodor szintén több alkalommal,de Ungár Péter Horn Gábor is sokszor volt.

Az,hogy egy Szabó Tímea,Jakab vagy maga a nagyvad Gyurcsány nem megy el a közmédiába,az nem azért van mert nem hívnák meg,,hanem azért mert szerintem provokációból sem mennének el. Na jó szerintem Fletot nem hívnák meg.

2023. jan. 16. 11:20
 16/25 A kérdező kommentje:

14-es

Nem mondom azt,hogy nincs igazad,,de akkor most diktatúra van,vagy nincs? Ha az lenne akkor szerinted a tévedéseiket belátnák az ország világ előtt? Ezt is figyelembe kell venni nem?

2023. jan. 16. 11:24
 17/25 A kérdező kommentje:

11-es

Itthon a liberális "ballib" igenis ultra ellenzék! Már több éve!

Nincs ezzel gond,,csak mondom.

2023. jan. 16. 11:25
 18/25 A kérdező kommentje:

10-es

Gulyás Marcinak van egy videója ahol dumálgat a haverjaival,és az egyik haver vendégnek láthatóan nem tetszik Gulyás csendessége és nem odabaxó hadaró megmondása mint amit megszoktak tőle..

Talán még egy Pesti Srácokos srácot is favorizált.

2023. jan. 16. 11:30
 19/25 A kérdező kommentje:
Schiffer és Vona mára már Fideszes lett??? Nana.. Ne beszéljünk már ultra butaságot.
2023. jan. 16. 11:32
 20/25 anonim ***** válasza:
És akkor most elképzelem Lentulai Krisztiánt, mint a hiteles közmédia arcát, aki a Facebook-on, a légynek is nekimegy, ha egy darab orbáni kritikát megmer valaki fogalmazni...
2023. jan. 16. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!