Mi történt az ellenzéki médiával és az addigi radikális megmondó emberekkel?
9-es
Picit el vagy tévedve. A liberális és az ellenzéki nem szinonimák. És attól még nem lesz ellenzéki egy médium hogy kritizálni meri a kormányt. Ettől még legfeljebb objektív, bár az ATV-vel kapcsolatban ez is túlzás. Legyünk megengedőek, és mondjuk úgy hogy megpróbál objektívnek látszani!
De oda legalább meghívják a pesti prostik propagandistáját is - a közmédia mikor hívja meg pld. Gulyás Mártont?
Baranyi pedig mitől lenne "fogatlan"? De ha is: milyen alja színvonal ezzel jellemezni?
Hír tv,Karc fm, Hobbista is nagyon sokszor hív emberkéket a túloldalról.
Hobbista meghívta talán 2 alkalommal is Gulyás Marcit,illetve többször is szerepelt együtt Jeszy és Osváth Zsolti.
A hír tv-ben pedig Ceglédi Zoli,Vona,Schiffer,Fodor Gábor szinte ott lakik, Hont András is fel fel tünik,és még szerintem sok mindenkit kihagytam.
"Hír tv,Karc fm, Hobbista"
És? Ezek a közmédia részei?
Ceglédi nem politikus, vona és schiffer gyakorlatilag mára fideszes lett, Fodor is fideszes volt és ma sem része semmilyen ellenzéki pártnak.
Hát szerintem a Karc FM eléggé közmédia,,és szinte egybe van forrva a Hír tv-vel.
De akkor a közmédia,M1: MZP is kb 3 alkalommal már vendég volt,Schiffer,Vona,Fodor szintén több alkalommal,de Ungár Péter Horn Gábor is sokszor volt.
Az,hogy egy Szabó Tímea,Jakab vagy maga a nagyvad Gyurcsány nem megy el a közmédiába,az nem azért van mert nem hívnák meg,,hanem azért mert szerintem provokációból sem mennének el. Na jó szerintem Fletot nem hívnák meg.
14-es
Nem mondom azt,hogy nincs igazad,,de akkor most diktatúra van,vagy nincs? Ha az lenne akkor szerinted a tévedéseiket belátnák az ország világ előtt? Ezt is figyelembe kell venni nem?
11-es
Itthon a liberális "ballib" igenis ultra ellenzék! Már több éve!
Nincs ezzel gond,,csak mondom.
10-es
Gulyás Marcinak van egy videója ahol dumálgat a haverjaival,és az egyik haver vendégnek láthatóan nem tetszik Gulyás csendessége és nem odabaxó hadaró megmondása mint amit megszoktak tőle..
Talán még egy Pesti Srácokos srácot is favorizált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!