Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz arról, hogy...

Mit gondolsz arról, hogy Sodró Eliza gúnyt űz a Fideszesekből?😡

Figyelt kérdés

Ezt nyilatkozta:

“Néha eljátszom a gondolattal, hogy milyen jó lenne fideszesnek lenni. Ha mondjuk találkoznék egy jótündérrel, biztos azt kérném, hogy hadd legyek fideszes. De nem holmi vívódó konzervatív értelmiségi, mint a barátaim egy része, vagy egy, a korrupció hálójába gabalyodott NER-lovag, hanem igazi vérnarancs fideszes. Milyen egyszerű lenne egy szép napon ragyogó narancsszínű tudattal ébredni, napközben egy picit rettegni ugyan Brüsszeltől és Soros Györgytől, de az esti híradó után megnyugodni, és azzal a biztos tudással hajtani álomra a fejemet, hogy országom kormánya jó kezekben van, meg vagyok védelmezve, ennél jobb már nem is lehetne. Újra csecsemő lehetnék, akiről gondoskodnak! Nem gyötörnének többé a világjobbítás kínzó kérdései, mert a Vezér magára vállalná e terheket. A frusztrációimat is lelkifurdalás nélkül élhetném ki szinte bárkin, mert tudnám, hogy egy nagy, erős kétharmad apró, de fontos eleme vagyok. Aki pedig nem, az meg is érdemli. Aki szegény, az annyit is ér. Tök jó lenne. De tündérek csak a mesékben vannak”

#FIDESZ #Orbán Viktor #vérnarancs #Soros György #Sodró Eliza #Rdnóti Színház
2023. jan. 15. 14:33
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

19:

Bayer egyszer nyilvánosan megírta Hont Andrásnak, hogy “gyere, rendezzük le”

Hont nyilvánosan elfogadta a kihívást, helyszínt és időpontot kért.

Ez után vajon mi történt?

Hát Egen… Bayer lovag megkukult. Elsunnyogott.

Ennyit Bayerről és a tettlegességről.

2023. jan. 15. 16:01
 22/40 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: látom nem érzed az iróniát :)

19.

2023. jan. 15. 16:07
 23/40 anonim ***** válasza:
18%
Azt, hogy egy hülye P" csa!
2023. jan. 15. 16:18
 24/40 anonim ***** válasza:
11%

Hát, de szeretnék én is egyszer úgy felébredni, hogy Gyurcsányista vagyok, vagy maga Gyurcsány, és szabadon lophatom az úttörő vagyont, ingyenhitelből a nemzeti vagyont, hogy aztán pár év alatt milliárdos legyek, aztán miniszterelnök. Hogy elqrhassam az országot, hogy tíz évvel viszzavessem ezt a qrva országot, hogy milliók legyen állás nélkül, hogy a devizahiteleseket odadobjam a nemzetközi globális tőkének, hogy kizsákmányoljam azt, ami magyar, persze közben lehazudom a csillagokat is, a pirosakat természetesen, trükkök százait vetem be.

Hogy letagadhassam, hogy még mindig ugyanaz a sz@rkupac vagyok, aki DEMISZ es koromban, és akik azóta velem jönnek, az én seggembe csokoládés napolyinak, azok pont ugyanolyanok, mint én. Mindegy, főpolgármester, pártelnökök, szekeremet toló Hódmezővásárhely- i antipolitikus,

Mindegy, hogy milyen párt, mindegy, milyen ember... lehet mocskos kommunista, opportunista, zöld, vagy g"cim liberális, vagy demagóg, mindegy gyerekek.

És persze én, aki vagyok, hatalmat akarok, maradok, a DK eltart, fenntart, kitart és addig keverem a sz@rt, amíg újra miniszterelnök nem leszek... "ezek" segedelmével.

Nyalni fogom bizony isten ( na jó, az nekem nem!) bármilyen EU vezetés seggét, nem érdekel a magyar emberek akarata...kit érdekel az? Jól elvagyunk itt, meg Klárika is... hát nem politikus lett a lelkem? Amúgy semmi köze hozzá, de eljutott Brüsszelig, tényező, majdnem miniszterelnök jelölt lett...

Szóval maradok, nektek, akik zsigerből gyűlöltök, a magyart is, a józan paraszti észet is, meg az ilyen Sodró Elizáknak, Nagy Blankáknak....a szívemre ölelem az összeset, ... talán nem érzik meg a mai negyedik feles illatát.

2023. jan. 15. 16:50
 25/40 anonim ***** válasza:
80%
25: tedd a szívedre a kezed; el is hiszed, amit írtál, vagy csak a krumpli beszél belőled?
2023. jan. 15. 17:03
 26/40 anonim ***** válasza:
7%
26# látom magadra ismertél...👍
2023. jan. 15. 17:11
 27/40 anonim ***** válasza:
78%
27: no ez a szintje egy fideszesnek
2023. jan. 15. 17:14
 28/40 anonim ***** válasza:
15%

tedd a szívedre a kezed; el is hiszed, amit írtál, vagy csak a krumpli beszél belőled?

Csak azért ekkora a pofátok a krumplival, mert Gyurcsány mesterünktől még ennyit sem kapott a magyar ember:)

2023. jan. 15. 17:16
 29/40 anonim ***** válasza:
82%

Ez aztán az érvelés :D

Ő biztos nem szorult rá szavazatvásárlásra.

2023. jan. 15. 17:19
 30/40 anonim ***** válasza:
86%
Igaza van
2023. jan. 15. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!