A fideszeseknek egyáltalán van bármi fogalmuk arról, mit jelent az árfolyam és a forint gyengülés?
Kérdező, neked van valami fogalmad arról hogy kiket is jelent az hogy "fideszesek"?
Tényleg ennyire hülye lennél, hogy a 3060706 szavazót hozod össze ebbe a jelzőbe és hiszed, hogy mind egyforma lenne?
ne válaszolj, nem kell, értem én, hogy vagy darabra fizetnek a fideszezős kérdésekért vagy valóban ilyen hülye vagy, mindegy, a kérdést kiírtad.
Akkor a válasz: Lehet itt vergődni a fidesz-kdnp újabb, hatalmas, gigantikus győzelme és a ti világraszólóan nevetséges bukásotok miatt, de ettől még a valóság az valóság marad - a hülye kérdés meg hülye kérdés.
Képzeld, a "fideszesek" között arányaiban pont annyian értik és tudják mit jelent az árfolyam és a forintgyengülés, mint a vesztes ballibesek között vagy azok között akik nem is szavaztak senkire.
A kérdés az, hogy te felfogod-e mennyire ciki ilyen ostoba kérdést kiírni?
Az ő fejükben az euró árfolyam csak a külföldön dolgozókat érinti...
Őket csak az érdekli mit ad az állam Ft-ban.
Szerintem is hülye a kérdés, nyilván van aki érti. Ők valószínűleg menekítik a pénzüket ahogy tudják, nem velünk kommenthuszárkodnak.
Akik meg ideböfögnek annyit, hogy ők forintban fizetnek... hát nah, az oktatás színvonala :D
"Tényleg ennyire hülye lennél, hogy a 3060706 szavazót hozod össze ebbe a jelzőbe és hiszed, hogy mind egyforma lenne?"
Igen mindegyik egyforma. Ezt a világot szavaztátok meg. Ezt akartátok. Tetszik a jövőkép ami közeleg?
Nem tudom, mit elégedetlenkedsz, mikor ez az első kormány, amelyik valamennyi párt programját megvalósította, még az ellenfelekét is!
1. Az infláció ELŐRE MEGY, NEM HÁTRA!
2. Az euró árfolyama a forinthoz képest CSAK FÖLFELÉ!
3. Amit sikerült tönkretenni, az nem más mint a MI HAZÁNK!
És hogy a kétfarkú kutyák szavazói se szomorkodhassanak, a vármegyékkel és ispánokkal végre sikerült önmaguk paródiáját is megvalósítani.
Kell ennél több?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!