Fideszesek! Mivel próbálnátok meggyőzni egy független szavazót arról, hogy a fidesz a jó választás?
Figyelt kérdés
Tehát adott egy ember, aki nemtudja eldönteni, hogy kire szavazzon majd 2026-ban, hogyan próbálnátok meggyőzni a fideszről?2022. szept. 1. 21:23
1/21 anonim válasza:
2/21 Pikk Ász válasza:
Jó lenne tudni, hogy ki(k) indul ellene. Tegyük fel, hogy a 2022 es moslékkoalícióból indulunk ki. Ott van Makizaj, aki mindenkibe belerúgott. Leostobázta a fél országot, olyan arrogáns, mint a fene. Ki a legerősebb az összefogásban? Maga Gyurcsány Ferenc, aki majdnem csődbevitte az országunkat és saját maga vallotta be, hogy végig hazudták a kormányzásukat. Majdnem becsődölt az ország, amitől most messze vagyunk.
4/21 Pikk Ász válasza:
EGyébként nagyon jók és elgondolkodtatóak a linkjeid első, ezeket is érdemes elmondani nekik. Viszont az arrogáns, mindenkibe belerúgó Makizaj és Gyurcsány, aki majdnem csődbevitte az országot, önmagában is elég lenne egy értelmes embernél. A vak is látta, hogy Ő a vezér az összefogásban, az Ő pártja a legerősebb. Nem akarjuk visszahozni a hatalomba.
5/21 anonim válasza:
#4 Tanuld meg értelmezni a kérdést, ami az volt hogy hogyan próbálnád meg MEGGYŐZNI a bizonytalant hogy a fideszre szavazzon. Engem mint köéputast például az arrogáns, ellenzékieket mocskoló, gyalázó, gúnynévvel illető megnyilvánulásod maximum arról győzne meg hogy miért NE a fideszt válasszam, mert nálam ez a stílus, értékrend vállalhatatlan, hogy mások nevén gyúnolódunk ("Makizaj", "moslékkoalíció"), óvoda kiscsoport.
6/21 anonim válasza:
Nem hinném, hogy nekünk kell meggyőzni bizonytalanokat, nem mi szorulunk rá a szavazatukra 🤷♂️.
7/21 anonim válasza:
Semmivel. Ha nem fideszes, akkor tud gondolkodni, ezáltal nem fogod meggyőzni. Engem sem tud egyik se. Pedig volt itt mindenki, rájöttem, hogy egyszerűbb azt mondani, hogy rájuk szavazok. Így megköszönte és elment, adott egy tollat, hűtőmágnest, mikor mit, ha ellenkeztem akkor meg meg akart győzni. Így lettem én elválasztó, fidesz szimpatizáns, sőt, a kutyapárton kívül még mihazánkos is. Biztos főtt is a fejük, hogy a nagykönyvbe hova írjanak.
8/21 anonim válasza:
"Ha nem fideszes, akkor tud gondolkodni"
Szekta alapdogma, aki nem olyan, mint mi, az hülye.
9/21 Pikk Ász válasza:
Makizaj kiérdemelte, hogy így nevezzük, a fél országot sértegette, össze vissza beszélt az egész kampányában, ritka arrogáns.
10/21 anonim válasza:
Szerencsére a propagandán kívül más nem győzködött, mert akik fideszesek az ismeretségemben, nagyrészük szégyelli.
"Majdnem becsődölt az ország, amitől most messze vagyunk."
XDDDDD már csődben van.
Vágtató infláció van általánosságban, bizonyos termék és szolgáltatás csoportok esetében meg lassan hiperinfláció...van amiből már azon is túl vagyunk.
Kamu számok, kamu "eredmények", másra mutogatás, arrogancia, közpénz és eu-s pénzek köddé válása...nehéz így gondolkodó embert meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!