Fideszesek! Mivel próbálnátok meggyőzni egy független szavazót arról, hogy a fidesz a jó választás?
Első, ne haragudj, de szerinted nincs tisztában minden értelmes ember azzal, hogy 2009-ben ismert történelmünk második legnagyobb világgazdasági válsága volt, ergo tök fals az adott időszak adataira hivatkozni?
Ezt csak fideszesek nyelik be, mert ők ugye általában minimális közgazdasági ismerettel sem rendelkeznek.
Mellesleg, azt is mindenki tudja, hogy ilyen alapon fel lehetne sorolni egy olyan táblázatot is, amelyben azokat az adatokat soroljuk fel, amelyek 2009-nem voltak jobbak, merthogy voltak :D Pl. Áfa mértéke, hány hónapig kellett dolgozni egy lakásért, forint-euró árfolyam, satöbbi.
Minden statisztikát lehet alakítani.
Mer azér mer jót akar, megállíccsa brüsszelet, csökkenti a rezsinek még a csökkentésit is, megállíccsa a migráncshordákat, hogy ne ők erőszakolják meg a feleségeinket és lányainkat, hanem mi!
Ad CSOK-ot, ha hármat fialsz, épít sok stadijont, a magyar foci megin szép lesz, méltó régi nagy híréhez, megvéd a gyúrcsántó, meg ócsó gázt is szerez drágán! Befenyít a NATO-nak és teljesen kimarad a háborúból, amire a hazai inflációt ráfogja! Bezzek a környező országok meg nem marattak ki belőle, csak a zinflációjuk!
Aztán segítti a külhoni magyarokat is stadionnal, mer úgy kell az a Hargitára, mint egy falat kenyér! Nem kórház kell oda se, meg iskola meg - ki se tudom mondani - infarktustruktúra, hanem stadijon! Há ősi futballnemzet a székely is, nem igaz? Lényeg, szavazzanak ide, rája, asse baj, ha képeslapon!
Aztán a külpolitikája, barátom! Hát az csúcs! Nem megalkuvó mint a többi idegenszívű, ez össze mer menni a románokkal, csehekkel, szlovákokkal, még a lengyelekkel is! Minek nekünk vénégy? Mi vagyunk a VÉEGY! A Námbörván! Szövetségesei meg legyenek a gyengéknek, nem Árpád erős népének, hejj!
Jaj meg az ócsó orosz atom! Itt olyan atom lesz, de olyan, és annyi ócsó áram, Putyin úrnak hála, hogy nekünk fizet a szolgáltató, ha felkapcsoljuk a villanyt!
Csak azt az áldott jó embert sajnálom, nem megtámadták az ukránok a saját országukban?!
De a mi vezérünk még az ukránokkal is szembe mer menni! Pedig az most nagy bátorság!
Szóval mit is mongyak még lelkeim? Hát persze, ott a kERESZténység! Hát meg se haraguggyatok, drágáim, de ennél keresztényebb kormányunk se volt még soha!
Azt a mocsok pogány Iványi Gábort mongyuk azt nem szeretem, egyetlen jó cselekedete az volt, hogy megkeresztelte a Viktorunk drága gyermekét, de amúgy az nem is keresztény (csak a gyermek, akit keresztelt).
És családcentrikus! Hát a kislányára is hogy vigyáz, a vejére, a papájára! Ki szereti ebben az országban jobban a saját családját, mint az, aki még a gonosz Európai Uniótól is ellopja a mocskos pénzét, mint egy igazi ROBIN HOOD, és szétosztja a saját családja között!
És fontos neki a barátság is! A Lölö is egy kis semmi gázszerelő volt, de ilyen BARÁT a MI niszterelnök urunk!
És a sok beképzelt álértelmiségi sorosistáta akadémikustól is elvette a kutatóhálózatukat, hogy a MAGYAR NÉPÉ legyen! Meg az egyetemeket is jó kezekbe helyezte!
Felvitte az élelmiszerek árát, hogy végre ÉRTÉKELJÜK, mit ad nekünk ez a drága magyar föld! És imádkozzunk minden étkezés előtt! Hogy elég legyen az étel!
És az egészségügy! Na apám, az keresztény alapú! Minden beavatkozás olyan mint a megváltás ünnepe: megelőzi egy szép, hosszú Ádventi várakozás! De azután, ha megéred, elájulsz, én mondom, a minőségtől! Nem ám átvitt értelemben, hanem SZÓ SZERINT!
Mostmár vett nekünk, magyaroknak mobiltelefonszolgáltatót is, hogy az is legyen, minden fillér megérte a 700 milliárdból, amit ráfordított miérettünk! Isten álgya meg érte, erre volt most a legnagyobb szükség, Mária országában!
Köszönjük mini szterelnökúr!
Én igazán mondom, ha nagyon gondolkozok is, csak egyetlenegy hibát találok benne: a tanárokat kicsit túlfizeti.
De ne feleggyük, lelkeim, nincsen ember hiba nélkül!
"Vágtató infláció van általánosságban, bizonyos termék és szolgáltatás csoportok esetében meg lassan hiperinfláció...van amiből már azon is túl vagyunk."
Hiperinfláció akkor volt, amikor az utcán söpörték a lóvét, ma az utcán söpröd a húszezrest? Ennyire ostoba a FIdesz ellenes banda, hangzatos dolgokat mond de közbe fogalma sincsen róla.
#15: Nézz utána akkor, hogy mit jelentenek ezek a fogalmak. Én anno tanultam, mert van közgazdász végzettségem is (középfokú).
Saját magad járatod le, gazdasági dolgokhoz fingod nincs de még a józan paraszti eszed sem adja ki ezeket... szomorú.
"Saját magad járatod le, gazdasági dolgokhoz fingod nincs de még a józan paraszti eszed sem adja ki ezeket... szomorú."
Közgáz szakra járok az egyetemen, ami a te középfokú végzettségeddel szemben felsőfokú, libbant!
#17: országos versenyen nyertem meg a szakmai papírom, illetve ezen felül nyilvánvalóan van egyetemi végzettségem is, amely foglalkozott a közgazdaságtannal csak nem az volt a fő ága.
Viszont ha Te tényleg közgazdásznak tanulsz (biztos nem), akkor nagyon gyorsan kezdj el tanulni, nagy lemaradásban vagy. :D kérj segítséget a tanáraidtól.
Mindaddig meg kérlek hanyagold a közgázos megnyilvánulást, mert égő a szakmára is nézve.
"Viszont ha Te tényleg közgazdásznak tanulsz (biztos nem), akkor nagyon gyorsan kezdj el tanulni, nagy lemaradásban vagy. :D kérj segítséget a tanáraidtól."
XD Nehogymár te jobban tudd, hogy én mit tanulok mint én magam, vicces vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!