Fideszesek! Ha most lenne a választás, megint a fideszre szavaznátok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 22:40
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
24 szavazat
3/24 anonim válasza:
Igen. Nekem megfelel a mostani vezetés.
5/24 anonim válasza:
Teljes mértékben kitartok e derekasan bátor vezér mellett, aki szembe száll mindenkivel, akár igaza van, akár nem. De mint tudjuk, mindig igaza van.
7/24 anonim válasza:
Csicska Fideszes elmebetegek!
Legyen a rezsi szamlatok 132ezer
Ha nem elég rá a keret akkor annyit keress amiből futja
8/24 anonim válasza:
"Teljes mértékben kitartok e derekasan bátor vezér mellett, aki szembe száll mindenkivel, akár igaza van, akár nem. De mint tudjuk, mindig igaza van."
ezért nem szavazok MZP vezérre, libajnai vezérre, vagy akit éppen ideszar nekünk a CIA
9/24 anonim válasza:
#8 Orbán a CIA bábja te buta, hát minden segélyt megszavaz Ukrajnának a Fidesz az EU-ban.
10/24 anonim válasza:
Nekem 50 ezer lesz a havi rezsiköltségem. Ha az ellenzék vezetné az országot vajon mennyi lenne? Tudom, 4 hónap alatt MZP egyedül leszigetelte volna az összes épületet az országban, ingyen, és most nem lenne probléma. Akinek pedig már le van szigetelve ott még egy rétegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!