A választások óta történt dolgok miatt vannak még hű fidesz hívek? Hazugságok,hű fideszesek becsapása és a többi?
Figyelt kérdés
Nekem apám azt mondta tanuljak más hibájából ha okos vagyok,ha nem vagyok okos akkor a sajátomból sem fogok. Ennek fényében nem túl sok lehet a fidesz fanok létszáma.2022. júl. 30. 14:55
2/7 anonim válasza:
Vannak hát, jövőre meg menni kell majd bilogozásra a birkáknak.
3/7 anonim válasza:
Eddig sem azért szavaztak a legtöbben, mert hisznek neki, vagy mert Orbán képhez imádkoznak a vitrin előtt.
Hanem, mert nem igen van alternatíva.
Gyurcsány, meg nem alternatíva.
4/7 anonim válasza:
Én a kissebb roszra szavaztam....
5/7 anonim válasza:
14:59: szerintem mostanra már az ördög is egész vonzó alternatíva a Fideszhez képest.
Ha ez után a 12 év után még mindig ennyivel tudsz jönni, hogy "mer' a Gyurcsány", az nagyon szomorú. Gyurcsányt annak idején nagyon utáltam, de a fasorban sincs ezekhez képest.
6/7 anonim válasza:
még most is inkább a fidesz vagy a mihazánk , soha nem szavazok balos csodákra . ursulára szavaznék ő becsületes és szeret smsezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!