Tudjuk hogy Magyarország mennyiért veszi a gázt, valóban ilyen magas lenne a piaci ára? Csak én érzem azt hogy ez nem a gázról szól ez a magas rezsi ár, hanem egyszerűen pénz kell a költségvetésbe, mert osztogattak a választásokkor?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon furcsa ez a magas gázár, állítólag olcsóbbért adtuk szerbiának, igaz ez? Valamint úgy tudom 700 Ft nál olcsóbban tud a magyar kormány gázhoz jutni. Kicsit túlzottan felemelték a rendszerhasználati díjat, nekem nagyon olyan érzésem van hogy az egyszerű pénzbeszedés...2022. júl. 29. 18:36
1/9 anonim válasza:
hogy mennyiért vesszük az titkosított. Saccolni lehet
2/9 anonim válasza:
#1 Ha valami titkosított annak már nyilvánvaló az oka. Vagy pofátlanul olcsó csak pótolni kell az államkasszát, vagy qrva drágán vesszük és akkor üres lózung volt az olcsó orosz gáz.
3/9 anonim válasza:
Norvég bruttó árakra vetítjük a világpiaci árakat, de igazából ez azért csalóka, mert nincs olyan egzakt szám, hogy világpiaci ára az energiahordozóknak, háztartásokra lebontva. Azt minden ország maga szabja ki.
4/9 anonim válasza:
theice.com
Holland gáztőzsde, magad is megnézheted. Sajnos magasak az árak, főleg mert az oroszok majdnem egy éve visszatartják a szállításaikat. Tkp manipulálnak.
5/9 anonim válasza:
Spórolni kell a gázzal, egész Európában, nincs itt nagy titok.
Szerbiának bértárolunk.
6/9 A kérdező kommentje:
5. Ez nem teljesen igaz, valóban bértárolás is folyik, de meg is vették a gázt, ez nem az ő gázuk..
2022. júl. 29. 19:41
7/9 anonim válasza:
Egyrészt az osztogatás miatt, másrészt pedig nem jönnek az EU-s pénzek. Az embereken vasalják be, amit elqrtak, de nagyon.
8/9 anonim válasza:
"
Portfolio
2022. február 01. 15:25
Az orosz gázszállítások stabilitása biztosított Magyarország felé 2036-ig és „az is fontos, hogy ma Magyarország az európai piaci árnál ötször olcsóbban vásárol orosz gázt”
9/9 anonim válasza:
#8 Hát akkor ez alapján 100 Forint fele kellene lennie. Közel sem annyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!