Támogatnád, hogy csatlakozzunk az Orosz Föderációhoz?
.. lehetnénk Oroszország egyik megyéje?!?
Ne!
Már "voltunk".
Nem jött be...
Mi lenne ha most inkább a másik irányba próbálnánk meg?
Sajna, a kormány annyira szűk látókört színlel,hogy mindenki elhiszi a nem létező függetlenséget.
Igen. Facebook hozzászólások alapján a magyarok büszkék az orosz katonkrahány nőt megerőszakoltak, a bucsai gyilkosokra. Miért olvasni a Facebookon csak olyan hozzászólást ,hogy éljen Putyin, megérdemlitek ukránok, még több várost pusztítsatok el.
Személyes véleményem szerint olyan erköcsi hanyatlásban van a nemzet, amit még a kommunisták se tudtak elérni.
Én támogatnám. Boldog vagyok Magyarországon, szeretem a kormányomat. Viszont Oroszországot is szeretem és sajnálom, hogy jogtalanul gyűlölik őket. Ez a két nagyszerű ország egymásba olvadása hatalmas élmény lenne számomra. A nyugati libsi lmbtq mánia, a politikai korrektség diktatúrája lesz úrrá egész Európában lassan, sajnos be kell látnunk, hogy Oroszország és Kína példája mutatja, hogy milyen egy erős és tökös vezetés ma a világban, aminek elveik is vannak, nem egy libsi lmbtq hülyeséggel mérgezik a lakosságot.
Remélem, hogy egyre többen látják majd meg az erdőt a fa mögött.
1 ".. lehetnénk Oroszország egyik megyéje?!?"
Vármegyéje lennénk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!