Fizetőssé válik az instagram, a Facebook és egyéb szolgáltatások. De mennyit kell majd havonta fizetni?
2023. jan. 11. 15:46
11/17 anonim válasza:
Az EU-nak megint sikerült a polgárok kedvében járni.
12/17 anonim válasza:
Én voltam a tegnapi kérdező, mindenféle hülyének el voltam mondva itt, majd azért kíváncsi leszek, hányan fognak pofára esni.
13/17 anonim válasza:
2perc insta biztos nem eszik 400mbot..
400mb az kb 1ora video nezes.
14/17 anonim válasza:
Nem 400-at de kb. a felét. Én is meglepődtem rajta. De nem is használom max otthon wifi-ről.
15/17 anonim válasza:
Direkt megneztem. 2perc insta , hogy a videokba is beleneztem, 45mb volt.
16/17 anonim válasza:
"400mb az kb 1ora video nezes."
Ez attól függ, milyen minőségben nézel videókat. Ha FullHD-ban, esetleg 4K-ban, akkor 400MB néhány perc alatt is elkophat.
17/17 anonim válasza:
Lényegtelen ezen lovagolni, leszívta és kész. A lényegi részt, amit kiemeltem ezzel, hogy nekem sosem volt eddig sem "ingyen". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!