Szerintetek, ha leállna a Facebook és az összes hozzá kapcsolódó szolgáltatás (Messenger, Instagram, Whatsapp), akkor mit gondoltok, mennyi időn belül lenne (lennének) valami(k), ami(k) átvennék a helyüket?
A gondolat ennek a cikknek a kapcsán vetődött fel bennem:
Igazából nem hiányozna... (nekem)
Kommunikáció az telegram/discord-ra korlátozódik nálam. Illetve androidon alapvetően van chat (azt hiszem hangouts, bár lehet átnevezték) iphone-on pedig ott van a imessage. Tehát a messenger igazából simán kikerülhető. Én örülnék is neki ha nem lenni ennyi fajta.
Maga a facebook pedig nélkülözhető. Én eddig is csak szórakozásra használtam (régebben a 9gag volt a fő "hülyeség" forrás) most a facebook az. Ha leállna akkor twitter vagy reddit pótolná (ezt). Persze mint platform más, de az információ és a meme ott is ugyanúgy terjed. :) Szóval már van ami átvenné a helyét számomra.
Signal, Telegram, Skype.
Meg ha valaki nagyon akar keresni, akkor felhív telefonon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!