Fizetőssé válik az instagram, a Facebook és egyéb szolgáltatások. De mennyit kell majd havonta fizetni?
Ez már tegnap is volt.
Akkor elmagyarázták a kérdezőnek, hogy nem "az instagram, a Facebook és egyéb szolgáltatások" lesznek fizetősek, hanem az általuk a mobilneten generált adatforgalom.
Értem, elnézést, nem olvastam vissza.
De nem értem.
Nekem mobilnetem van, GB-ot szoktam venni. Ez azt jelenti, hogy például a Facebook-ra is külön adatot kell vasárolni, ha használni akarom?
Nem. Azt jelenti, hogy eddig nem terhelte az adatkeretedet - ha úgy tetszik grátisz, ajándék volt ezek használata -, mostantól meg fogja.
Szóval a Facebook stb. folyamatos használata hamarabb le fogja vinni az adatkeretemet, ugye?
Igen. Mostantól a közösségi oldalak is úgy viselkednek majd, mint bármely más adatforgalom...de a komolyabb csomagokba bőven bele fog férni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!