Mészáros Lőrinc miért ilyen telhetetlen, hogy minden kell neki?
Én csak egy vodafonos telefont kértem tőle, erre ő azzal lepett meg megvette az egész vodafont
Hát finoman szólva ezért szerettem bele.
Andi
#7 Mitől?
Megnézted te rendesen milyen is lesz a beruházás amikor elkészül? megnézted te hogy mekkora a Fertő tó és mekkora részét érinti ez a beruházás? Megnézted, hogy a Fertő tónak az osztrákoknál sokkal hatalmasabb része van és a part be van építve náluk is kisebb-nagyobb hasonló építményekkel?
Tényleg ez a pár száz méternyi szakasz az ami tönkreteszi azt a területet, mikor egy hatalmas területnek ez csak töredék százaléka és az osztrákoknál ennél nagyságrendekkel nagyobb a tó partjának beépítettsége?
Ez kb, olyan, mintha a Balatonon kezdenél azon siránkozni, hogy Balatonakali önkormányzata strandot épít és jaj, ezzel elpusztítják a Balaton élővilágát, miközben ott van mellette Tihany meg az összes többi hatalmas strand, amik meg nem zavarnak.
Lölöke Tatabányán plázát épített a pláza mellé. Mi ebbe a vicc? Amit előtte plázának építettek KORMÁNYHIVATAL!!! lett mert nincs igény rá. Mibe fogadunk ami mellé építette pikk-pakk be fog csődölni mert olyan helyzetet teremt a ner ellehetetlenítse a meglévőt.
Amúgy se lölö mohó, a gazdája akinek nincs egy forint megtakarítása sem 5 millás nettó fizu plusz "cafetériák" mellett se, pofázik 47 ezerből meg lehet élni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!