Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mészáros Lőrinc miért ilyen...

Mészáros Lőrinc miért ilyen telhetetlen, hogy minden kell neki?

Figyelt kérdés
2023. jan. 11. 00:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Én csak egy vodafonos telefont kértem tőle, erre ő azzal lepett meg megvette az egész vodafont

Hát finoman szólva ezért szerettem bele.

Andi

2023. jan. 11. 00:38
 2/14 A kérdező kommentje:
😀😀 Andikam, de te elfogult vagy Édes. Hagyd szóhoz jutni a többieket is. 😀
2023. jan. 11. 00:38
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Mert megteheti
2023. jan. 11. 00:42
 4/14 A kérdező kommentje:
De ennek soha senki nem fog gátat szabni? Most néztem meg a Házon kívül adasat, amiben mutatták, mekkora ganyolast végzett 10 milliárdert az adofizetok pénzen. (100%-ban állami beruhazas).
2023. jan. 11. 00:44
 5/14 A kérdező kommentje:
A Fertő tóról van szó, ez lemaradt.
2023. jan. 11. 00:45
 6/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen idegesítő, itt a környékünkön minden helyet megszüntettek miatta mert az ő hülyeségei veszik át a terepet, mindent ami gyerekkorunkból van és emlékek, ja a bankról nem is szólva ahova tartozunk, hát viszlát bank!
2023. jan. 11. 00:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát ettől a riporttól most nekem is nagyon ökölbe szorult a gyomrom... 😰 Sajnálom hogy ott is ez van.
2023. jan. 11. 00:55
 8/14 anonim ***** válasza:
2%

#7 Mitől?

Megnézted te rendesen milyen is lesz a beruházás amikor elkészül? megnézted te hogy mekkora a Fertő tó és mekkora részét érinti ez a beruházás? Megnézted, hogy a Fertő tónak az osztrákoknál sokkal hatalmasabb része van és a part be van építve náluk is kisebb-nagyobb hasonló építményekkel?

Tényleg ez a pár száz méternyi szakasz az ami tönkreteszi azt a területet, mikor egy hatalmas területnek ez csak töredék százaléka és az osztrákoknál ennél nagyságrendekkel nagyobb a tó partjának beépítettsége?

Ez kb, olyan, mintha a Balatonon kezdenél azon siránkozni, hogy Balatonakali önkormányzata strandot épít és jaj, ezzel elpusztítják a Balaton élővilágát, miközben ott van mellette Tihany meg az összes többi hatalmas strand, amik meg nem zavarnak.

2023. jan. 11. 01:56
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

Lölöke Tatabányán plázát épített a pláza mellé. Mi ebbe a vicc? Amit előtte plázának építettek KORMÁNYHIVATAL!!! lett mert nincs igény rá. Mibe fogadunk ami mellé építette pikk-pakk be fog csődölni mert olyan helyzetet teremt a ner ellehetetlenítse a meglévőt.

Amúgy se lölö mohó, a gazdája akinek nincs egy forint megtakarítása sem 5 millás nettó fizu plusz "cafetériák" mellett se, pofázik 47 ezerből meg lehet élni :D

2023. jan. 11. 02:28
 10/14 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, nem neki kell minden, ő csak a stróman a valódi tulajdonos elrejtésére.
2023. jan. 11. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!