Támogatnád, hogy Magyarországon is bárki tarthasson fegyvert?
Milyne király lenne amikor a road-rage videók végén lövöldözést is látnánk. :D
Nem, nem támogatom.
Az kellene még, akkor az lenne, mint Amerikában, hogy családokat írtanának ki fegyverrel, iskolákban lenne öldöklés, stb.
Nem csoda, hogy ott kétszer akkora a gyilkosságok aránya, mint nálunk, ha ott minden idióta fegyverhez juthat.
Teljes mértékben támogatom.
Az ilyen fostos retardok, akik anarchiát meg vérfolyókat vizionálnak a szabad fegyvertartás következményeként, egész egyszerűen nem veszik figyelembe a realitásokat, nevezetesen hogy rengeteg ország van a világon, ahol jóval liberálisabb fegyver-törvények vannak, viszont nincsenek az általuk delirált állapotok, csak néhány:
USA, Kanada, Grönland, Olaszország, Oroszország, Svájc, Ausztria, Csehország, Paraguay, Urugay.
Persze tudjuk, nem divat már manapság a valóságot meg tényeket figyelembe venni.
Nem támogatom. Én magam szeretem a fegyvereket, de nem lenne jó, hogyha az utcán a rablónak még 9mm Glockja is lehetne a kése mellé.
Amúgy a fegyvertartást támogatók nem ész érvekkel érvelnek. Az Ő érveik:
-Lehet gyilkolni mással is, mi a baj a fegyverrel?
-Neked is lehet fegyvered, amivel megvédheted magad.
Egyrészt, nem kötelező fegyvert venni, tehát mi van ha valakinek nincs fegvyere? Mivel védi magát? xDDDDD
Másrészről ha valaki rádfog egy fegyvert, akkor te megkéred őt, hogy szépen várja meg, ameddig elhozod a szobádból a te fegyveredet? xDDD
De amúgy szeretem a fegyvereket.
Kedvenceim:
-Glock 17/19
-.357 és .44 Magnum revolver
-Automata sörétes (Saiga)
-Kar 98K
-.223 M4
-bármelyik automata 9mm pisztoly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!