A 4iG megveszi a Vodefone-t a mi pénzünkből. Mi a véleményed?
Nem elég nekik a Digi, a Voda is kell. Még pár év és nem lesz normális szolgáltató az országban...
Komolyan dühít most már Orbán és Lölöke mocskos hatalom és pénzéhsége...
Nem az a baj, hogy megveszi, hanem az, hogy az állam (azaz mi) csak 49% részesedéssel leszünk benne ÉS még mi is segítettünk hitelt szerezni a g*ciknek..:D
Persze az igaz, hogy a részesedés csak nagyobb döntéseknél számít, azaz ott használják inkább ezt ki a tulajdonosok, egyébként elférnek egymás mellett. Ettől függetlem szerintem minden normális embernek ha eddig nem is, de most rohadtul éreznie kellene, hogy a fidesszel valami nem okés. De gondolom a propaganda médiumokban a részesedést nem említik, így sajnos a legtöbb fideszes nem fogja ezt (okkal) rossznak tartani.
De a leggusztustalanabb ebben az egészben az, hogy látjuk mennyi pénzt tud előteremteni a kormány, de a kórházakat telibe sz*rja... Igen, elcsépelt dolog, hogy stadionokat építünk, de akkor is borzasztóan szomorú. A puskáson kívül a legtöbb stadion NEM termeli ki az építési költségét ugyan úgy, mint egy kórház, csak az egyiknek semmi értelme nincs, a másik pedig létfontosságú lenne (igen szeretem a focit és puskást is imádom, de nincs annyira minden rendben itthon, hogy jelentéktelen lóf*sz csapatok új stadionokat kapjanak...).
Jaj meg igen, válság közepén van erre pénz!!:D de persze persze pontozzatok le, síró lipsi vagyok...
Én attól tartok, hogy összevonják majd a Digi és a Voda infrastruktúráját és lesz egy drága, használhatatlan szolgálató.
A Posta és a MÁV példáján láthatjuk, hogy az állami cég mind drága, pocsék szolgáltatást nyújt és az informatikai rendszere olyan, mint amit a szomszéd Pistike rakott össze.
Nem csak olyan, az is. :D
4iG = IIIIG = Iszonyatosan Idegesítő Idióta Infantilis Ge*ik
5: praktikusan újabb hely lesz a lopásra, a Vodával fognak szerződni az állami cégek, nem számít mennyiért, ugyanúgy, ahogy a megbundázott közbeszerzések is túlárazva mennek, haverok lesznek a vezetésben, haveri cégek lesznek a beszállítók, szóval remek hely lesz egy rakás közpénz lenyúlására megint
A Voda maga ugye masszívan veszteséges, nem a nyereségért vették meg, és ezért is adták el:
Hétmilliárdos veszteséget termelt a Vodafone | 24.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!