A Vodefone-os mint internet szolgáltató mért ilyen ?
Figyelt kérdés
11 ezer ft-ot fizetek a korlátlan mobil internetért és levan korlátozva 10mb letöltésre hoalatt élet társam telekom-ja amiért 9 ezret fizet és a letőltése a csillagos égig elmegy.
Hónapokig sz@rakodtak a számlázási rendszerükkel ergo nem lehetett online fizetni most meg olyan számlákat fizetek amikhez összefoglalót nem tudnak adni....
Nem is értem hogy legális az egész nem tudtam hogy ha aláírsz egy hűség nyilatkozatot akkor az már azt jelenti orba szájba sz@@@@athatnak ahogy akarnak...
Nem is kell mondanom hogy hónapokkal a hűség nyilatkozat lejárta elött bejelentem nekik hogy nem kell a lehúzásuk.
2021. dec. 19. 16:55
1/1 anonim válasza:
mert fizetnek neki így is.. ha nem használná senki, változtatna, de jó ez így nekik... sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!