Miért nem ismerik el a magyarok hogy nagyjából idehaza is egyfajta diktatúra van, mégsem hasonlítgatják a mostani helyzetünket a Ceausescu időszakhoz? Meddig fog tűrni a lakosság?
Ugyan van mit enni, jó életük van azoknak akik lemondtak a függetlenedésről, és inkább otthon maradtak, a családi kasszába összedobnak mindenre, de így nem lehet élni 30-40 évesen.
Súlyos gondok vannak megélhetés terén, de ezekről senki nem szeret és nem is akar beszélni munkahelyen mondjuk, de látni hogy az emberek csöndben őrlődnek.
Műszaki egyetemet végzett családtagom, idegen nyelvet beszélő fiatal, mégis itthon kínlódik mert ide köti a családja, kutyája, barátai, nem hogy nekem, de még neki sincs esélye hogy elinduljon az életben és családja legyen.
Nem tudom más országokban, hogy van, Nálunk Magyarországon a hülyeség nem magyarázat.
Sőt még csak nem is mentség.
7-es: kinek a szemét lőtték ki? Tudnál nevet mondani? Vagy csak szajkózod ezt?
Egyébként az rendben volt, ami zajlott a tv székháznál? Szerintem cirógatni kellett volna azt például, aki egy nagy betonnal szét akarta verni a rendőr lábát? A felgyújtott kukák? A lerombolt autók?
Tudtommal senki szeme nem lett kilőve, főleg,nem kilövetve.
Azt hiszed, ki lett adva a parancs, hogy "lődd ki XY szemét?".
Nevet mondj, kinek a szeme lett kilőve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!