Miért nem ismerik el a magyarok hogy nagyjából idehaza is egyfajta diktatúra van, mégsem hasonlítgatják a mostani helyzetünket a Ceausescu időszakhoz? Meddig fog tűrni a lakosság?
Ugyan van mit enni, jó életük van azoknak akik lemondtak a függetlenedésről, és inkább otthon maradtak, a családi kasszába összedobnak mindenre, de így nem lehet élni 30-40 évesen.
Súlyos gondok vannak megélhetés terén, de ezekről senki nem szeret és nem is akar beszélni munkahelyen mondjuk, de látni hogy az emberek csöndben őrlődnek.
Műszaki egyetemet végzett családtagom, idegen nyelvet beszélő fiatal, mégis itthon kínlódik mert ide köti a családja, kutyája, barátai, nem hogy nekem, de még neki sincs esélye hogy elinduljon az életben és családja legyen.
#13 szerintem valamit félrecímeztél, egyetlen médiából sem hoztam fel semmit.
"Ha jól olvastam tavaly hatalmas a kormánypárti médiafölény, amin keresztül hallhatjàtok a propaganda szöveget. "
És hol olvastad ezt? Csak nem egy ellenzéki propaganda oldalon?
Tudom- tudom, ti szeretitek 19 külön lapként felsorolni a megyei lapokat, mintha nem 1 lap lenne minden ember számára, mivel nem fog egyszerre 3-4 megyei laphoz hozzájutni, csak ahhoz az egyhez amelyik megyében éppen laksz. Ráadásul ezeket kevesen olvassák, de persze így ki lehet hozni a kormánypárti médiatúlsúlyt HA mellette szokás szerint kiveszitek a legtöbb ellenzéki médiát a felsorolásból, mert azok ugye "függetlenobjektívek" és nem ellenzékiek. Szerintetek.
A valóság az, hogy kiegyenlített a darabszámban a média és erős túlsúlya van olvasottságban, nézettségben az ellenzéki médiának.
El vannak itt egyesek tévedve.
Ez a kormány nagyon sokat adott.
Már hatodik hónapja több mint 4,7 millióan dolgoznak Magyarországon. A háború és az elhibázott Brüsszeli szankciók ellen 2000 milliárd forintos gazdasági védvonalat hoztak létre, ezzel is védve a teljes foglalkoztatottságot.
Továbbá folytatják a megújuló energiaforrások hasznosítását, erősítik a hazai vállalkozások versenyképességét, ösztönzik a hazai földgáztermelés növelését és meghosszabbítják a Paksi atomerőmű üzemidejét és építik Paks II-őt.
Ezen kívül a családtámogatások köre is nőtt január 1től:
Adómentességet adtak a 30 év alatti anyáknak, elengedték a diákhitelt a tanulmányaik alatt vagy azok befejezését követő 2 évben gyermeket vállaló, szintén 30 év alatti nőknek és nettó 10 ezer forintos családi adókedvezményt kaptak a súlyosan beteg vagy fogyatékos gyermeket nevelők.
Ennyi jót tett a kormány 2023ban és még csak január 9 van. A legjobb a mi kormányunk a világon.
17 Tehát ha a sérülést nem okozó sokkolóval arrébb tessékeltek volna pár balféket, akik nem értenek magyarul, az szerinted ugyanaz, mint amikor az ideológiai gazdád kilövette emberek szemét?
Gratulálok.
Itt nem diktatúra van, hanem egy szánalmas baloldal, amelyik diktatúrát hiányol.
Van a Ceausescu házaspárnak tökéletes mindenben őket köbvető magyar megfelelője: Klári és Feri.
18as, ha ilyen minőségben gazdázól és azt gondolod, hogy mindenki, aki diktatúrának tartja az Orbán rezsimet az egyenlő Klárival és Ferivel, gyanitom, hogy egy sehova sem vezető anyázássá fog átmenni az amúgy sem túl nivós vita. Szép napot neked
egy szabad lélek
Szerintem a legtöbben a diktatúra alapfogalmával egyszerűen nincsenek tisztában.
Nem nagyon látom az ellenzék azon részét, amelyik ellene menne Klárinak és Ferinek. Valahogy (a Mi Hazánkon kívül, akiről majd a jövő eldönti kivel/mivel van) a többiek beállnak mögé a sorba folyamatosan.
Én is előjövök a divatos dumával: független és objektív vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!