Mért utálják a szlovákok a magyarokat?
Figyelt kérdés
Mi nekünk kéne őket utálni mert elvették tőlünk a felvidéket és egy időre a kárpátalját is!2023. jan. 8. 12:28
1/19 anonim válasza:
Utálják is a magyarok a szlovákokat. Tisztelet a kivételnek.
2/19 anonim válasza:
Nem utálják. Magyar nyelven is beszélnek.
3/19 anonim válasza:
Szerintem rossz médiából itélkezel, ha azt gondolják, a szlovákok utálnák a magyarokat. Ez széljobber buta gondolkodás.
Szerintem pontosabba az a megfogalmazás, hogy mélyen megvetik az ostobaságot, a kivagyiságot és az orbőáni mocskot.
De ezzel mi magyarok is igy vagyunk.
4/19 anonim válasza:
Mert irigyek, hogy nekünk van történelmünk, nekik meg nincs.
5/19 anonim válasza:
4.
Nincs történelmük, de már jobban élnek, mint mi.
7/19 anonim válasza:
Ezt egy pszichológus tudná megmondani. Talán a gonosz, a tettes utálja az áldozatát. Mivel gonosz. A gonoszság gátlástalan, több formában is előfordulhat. Tehát nem elég, hogy ellopták a területeket, még a történelmet is meghamisítják, még a magyarokat is elnyomják, még a magyarokról hazudoznak, őket állítják be tolvajként, agresszorként, azt állítják, ők voltak ott előbb, sőt még több terület járna nekik, még megünneplik a területrablást, hergelik az áldozatukat, stb. Illetve ezek a népek gyerekkoruktól magukba szívják a magyarellenességet a hamis történelmük miatt. A szlovákok talán nem voltak annyira gonoszak régen, de mára azok lettek. Ők nem is nagyon akartak elszakadni.
8/19 anonim válasza:
Nincs ilyen, én akárhányszor voltam a Tátrában kirándulni, meg észak-Szlovákiában, soha egy büdös rossz szót nem kaptam senkitől, kedves emberek vannak ott. Nem a magyarlakta területekről beszélek. De ott is voltam. Soha semmilyen problémát nem tapasztaltam. Pozsonyban sem, sehol. Én meg miért utálnék egy népet, ha amúgy többször jártam náluk és nagyon kedves emberek?
9/19 anonim válasza:
Mert az emberek nem logikus lények. Elégedettek, hogy övék a hegyek, nekünk meg maradt az alföld.
10/19 anonim válasza:
Nem utálják, csak a nacionalisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!