Pintér Sándor miért ilyen "ellenséges" a tanárokkal szembe, annak ellenére hogy 3 pedagógus van a családba?
10
Na igen itt a gond. Ezek szerint te szívesen bízod rá olyan alkalmatlan emberekre a gyereked, akik kijelentik nyilvánosan, hogy ha majd több pénzt kapnak akkor rendesen elvégzik a munkájukat nem csak bejárnak és nem teszik tönkre generációk jövőjét? De most játszunk el a gondolattal oké, megduplázzák a fizetésüket. Akkor mi lesz? Majd elkezdenek dolgozni? Dupla pénz, dupla teljesítmény egyik napról a másikra, úgy hogy tudjuk, hogy tanári szakra évtizedek óta a legalja megy? Vagy kitalálnak más indokot, esetleg még több pénzt követelnek mondván ez nem elég? A covid alatt teljesen világossá vált, hogy ez a komplett mai tanárgeneráció semmit nem ér. A szülők otthon jobb minőségben tanították a gyerekeiket, mint ezek az állítólagos képzett szakemberek.
#11 Ebben azért van pár csúsztatás:
1. Nem jelentett ki ilyent senki.
2. Eleve NINCS elég tanár
3. De ha nem fizetjük meg őket, akkor még kevesebb lesz.
A színvonalnak az az alapja, hogy legyen kiből válogatni, annak meg az, hogy legyen tisztességes fizetés. Ezt a tanári álláshirdetésekre jelentkezőkből való válogatásra és a tanári képzésre jelentkezők közüli válogatásra is igaz.
12
Az előbb még azt írtad, hogy is pénz kis foci. Ez egy az egyben azt jelenti, hogy kevés pénzért nem erőltetik magukat. Te írtad, nem én. Innentől meg csak maszatolsz. De kb a lényeg az hogy több pénzért sem fognak dolgozni azok akik évtizedek óta nem hajlandóak. Meg kell reformálni az egészet ahogy van. De ezekre a mostani tanárokra több pénzt pazarolni értelmetlen pénzkidobás.
#13 Én most szólaltam meg először ebben a beszélgetésben.
Még tanár vagyok.
Annak idején annyi ponttal vettek fel tanárnak, ami az orvosira is elég lett volna.
Pár éve még négyen voltunk informatikatanárok az iskolában, már csak én vagyok egyedül.
De a következő tanévet már én sem fogom csinálni (mert junior programozóként többet keresek mint szenior tanárként, továbbá belefáradtam)
Az utolsó kapcsolja le a villanyt...
#13 Az ugye megvan, hogy akinek a mindennapi megélhetés gondot okoz az alacsony bére miatt, és emiatt borzasztóan stresszes, vagy emiatt két másodállást is vállal, az nem tudja a lehető legmagasabb színvonalon elvégezni a munkáját, a legjobb szándéka és minden igyekezete ellenére sem?
Meg akkor sem, ha megemelik az óraszámát, mert az alacsony bérek miatt nincs elég tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!