Gyurcsány Ferenc a legutáltabb politikus itthon, még is az ő pártja a legerősebb ellenzéki párt, hogy lehet ez?
Attól, hogy valakit sokan utálnak még mások szerethetik.
Nem atomfizika.
Gyurcsány szavazóbázisa nagyon stabil, pont annyira szeretik sokan, amennyire mások utálják. Találkoztam már vele, élőben tényleg nagyon karizmatikus.
Kormányváltásra meg semmi esély, de ehhez semmi köze Gyurcsányhoz.
Karizmatikus pszihopata, ez oké.
"Gyurcsány szavazóbázisa nagyon stabil, pont annyira szeretik sokan, amennyire mások utálják. Találkoztam már vele, élőben tényleg nagyon karizmatikus.
Kormányváltásra meg semmi esély, de ehhez semmi köze Gyurcsányhoz."
Már hogy ne lenne semmi köze Gyurcsanyhoz hogy nincs esély a kormányváltásra?
Jelen pillanatban egy olyan rendszert vezetett be a Fidesz amivel szinte csak együtt indulva lehet őket leváltani.
Ha Gyurcsány a legultatabb politikus és mellette van 10-15% fix szavazója aki nem szavaz másra, de az emberek 10-15%-a biztosan nem szavaz rá akkor mégis csak van valami köze hozzá.
Kérdem én, mi ez a rendszer amiről beszéltek? Gyurcsány pártjának van 15% biztos szavazója, Fidesznek meg 50% akkor milyen rendszer kéne amiben nem a Fidesz nyer? Ne vicceljünk már..
Egy normális ellenzéki párt kellene aki tényleg hiteles, nem a jelenlegi megélhetési politikusokból és exkomcsikból álló egyveleg
Gyurcsánnyal az a baj, hogy egy iszonyatosan jól manipuláló, karizmatikus pszihopata akit semmivel nem lehet megsérteni, eltántorítani, stb. így olyan jól keverte a xart az utóbbi években, hogy ha már kormányon nem lehet akkor legalább ellenzékben ő az aki a lapokat osztja és ezt még pár éve megcáfolták sokan, de mára tisztán látszik, hogy ő a meghatározó ember ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!