Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc a legutáltabb...

Gyurcsány Ferenc a legutáltabb politikus itthon, még is az ő pártja a legerősebb ellenzéki párt, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Hozzátenném, hogy ez hatalmas hiba, mivel esély sincs kormányváltásra, nekik se.. 15% DK , 50% Fidesz, na de kérdem én ha még így is a DK vezet és csak 15%-on áll akkor mi esély van bármi változásra?
2023. jan. 6. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnos bármilyen újonnan megerősödő ellenzéki párt a DK-ra lenne utalva. Egyedül a Mi Hazánk tudott el nagyobb sikert elérni Gyurcsány Feri nélkül. Bár az ő szélsőjobbos elveiket nem fogják többen támogatni, nekik is viszonylag stabil a szavazótáboruk
2023. jan. 8. 19:04
 12/13 anonim ***** válasza:
11: a Mi Gatyánk nem párt, hanem a Fidesz leányvállalata. Akárcsak a Kdnp meg az mszp.
2023. jan. 8. 19:09
 13/13 jpeacefuler ***** válasza:

Amúgy erre már én is gondoltam. Szerintem ha tudnánk, hogy igazából mi zajlik a színfalak mögött akkor tátva maradna a szánk.

2023. jan. 9. 05:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!