Ha nyugaton olyan jó, akkor miért nem költözik mindenki oda?
36: Azért 1 és 2 között lehet kapni simán. Az más kérdés, hogy 800e az albérlet, de még mindig jobban jársz, mint itthon.
Ezért is nem értem a libsiket. Simán kimennek oda, ott olyan emberekkel találkoznak, amilyenek ők is + pénzt is kapnak hozzá ugyanazért a munkáért, amit itthon kevesebbért végeznek. Kit érdekel Csehország meg Románia, ha nekik már ma holland fizetésük lehet.
Ja es meg valami. utolso vagyok. pl. azert se mert ide nem lehet csak ugy jonni. csak es kizarolag repulni lehet azonkivul a vilag legszigorubb pontrendszere szerint kell megfelelni ahhoz hogy bevadorolhasson valaki.
amikor en 1987 ben mint politikai menekult jottem akkor sokkal masabbak voltak a feltetelek mint azoknak akik ma akarnak itt elni. ha magas szakvegzettseguk van es az orszagnak kell olyan szakember plusz tokeletesen beszeli a nyelvet akkor eselye van munkavizumra de nem bevandorlora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!