Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nyugaton olyan jó, akkor...

Ha nyugaton olyan jó, akkor miért nem költözik mindenki oda?

Figyelt kérdés

2023. jan. 5. 22:07
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
97%

18: mivel Orbán oroszimádó, ezért nem sok olyan Orbán-gyűlölő van, aki oroszpárti, ez inkább a ritka kivétel, ha akad ilyen

Az oroszpártiak inkább a fideszesek, követve a gazdát, de ők sem költöznek valamiért az oroszokhoz, nem oda mennek nyaralni, stb. hanem valamiért a nyugatot választják inkább.

2023. jan. 5. 22:31
 22/47 árokpart ***** válasza:
87%
Nem kell sehova manapság disszidálni a világ egyik országából sem. Észak-Korea a kivétel talán. Nehogy nekem kelljen már elmenni, mert jobb életet , jobb országot szeretnék itthon.
2023. jan. 5. 22:31
 23/47 anonim ***** válasza:
82%

18: Ez meg tényleg elég kifacsart gondolkodásmód. Kádárék a tökéletes világot építették, ahol magántulajdon hiányában még csak államra sincs szükség. Az oroszok ehelyett egy erős és összetartó oroszországot szeretnének, és ebből a célból támogatják Orbánt is.

Ha az oroszokkal van, legalább Orbánnal is legyen.

2023. jan. 5. 22:33
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

[ma 22:20]: "(...) ahol börtönbe zárják a szülőt, ha nem hagyja hogy a gyereke nőnek öltözzön."

- Kár a gőzért, Kérdező. Ezt igazából te se hiszed el, és mindenki tudja, hogy te se hiszed el.

2023. jan. 5. 22:33
 25/47 anonim ***** válasza:
82%

"Nehogy nekem kelljen már elmenni, mert jobb életet , jobb országot szeretnék itthon.":

Akkor neked a legfontosabb szempont, hogy a kárpát medencében szeretnél élni, minden más csak ezután jön.

2023. jan. 5. 22:34
 26/47 anonim ***** válasza:
12%

#10: "Ha Orbánék nyernek áprilisban, én húzok el Nyugatra!"

Csak itt a GYK-n olvastam az ehhez hasonló mondatokból legalább két tucatot a választási kampányban. Kérdezd meg őket, hogy miért akartak annyira elmenni és főképp, hogy vajon sikerült-e, vagy csak a szájuk járt szokás szerint. :)

27/47 anonim ***** válasza:
12%

Nem teljesen értem, ezt a "nem tudok kiköltözni" dolgot. Sok nyugati munkahely még szállást is ad, csak takarodj oda a szalag mellé, amihez még nyelvtudás sem kell, és az ellenzékiek szerint az is jól fizet. Emiatt nem értem, hogy aki ereje teljében van és itt sipákol, akkor miért nem indul kifelé? Ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki ott kint ne találjon melót szállással. Ez akkor nem sikerül ha valaki egyből láblógatós melót akar.

Amúgy meg Nyugaton is láttam egy rakás csövest. Ha tényleg segíti őket az állam, akkor mi a frászt keresnek az utcán?

28/47 anonim ***** válasza:
85%
Vagy inkább csak lusta vagy megtanulni angolul meg beszélni pár ingatlantulajdonossal nyugaton. Arra viszont már van energia, hogy itt nyafogjál.
2023. jan. 5. 22:35
 29/47 anonim ***** válasza:
90%

[ma 22:31]: Mondom, még a családban is van ilyen, nemfideszes oroszista. De persze, most több fideszes oroszista van.

A lényegi mondandóm az volt, hogy ezek igazából mind tudják, hogy ez az egész baromság, és ha saját magukról van szó, akkor nem is vállalják fel a baromságot. A Kérdező is nyomja itt az LMBTQ-tól való rettegőzést, de ha holnap kellene választania, hogy Berlin vagy Moszkva, már tanulná is a gutentágot. Ez ennyire rohadtul egyszerű.

2023. jan. 5. 22:38
 30/47 anonim ***** válasza:
80%
Kádárék és a korábbiak egyébként ott tévedtek, hogy az állam és a vele összefonódott egyház nem csak a magántulajdont védték..
2023. jan. 5. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!