Tényleg elképzelhető hogy ha most lennének választások a Fidesz megnyerné, ez létezhet?
Jönnek az EU-s pénzek, le vagytok maradva.
"A 3 millió szavazójuk épp úgy megvan, ebből 2 millió kocsma és templom tölték akik gondolkozni nem tudnak, csak elhiszik, amit az m1-en, tv2-n meg a templomban mondanak nekik"
Ezt te sem gondolod komolyan.
"Jönnének az EU-s pénzek"
Igen, csak transz kampányokra & átoperálásra továbbá a migráció managelésére ment volna el🤔
"Igen, csak transz kampányokra & átoperálásra továbbá a migráció managelésére ment volna el🤔"
És akkor ilyen bődületesen ostoba és agyhalott kijelentések után csodálkoztok, hogy gombának neveznek titeket. Észak-koreában várná el az ember ezt a színvonalat, nem egy európai országban. Nyilván a DK-nak, MZP-nek, a Jobbiknak, és a Momentumnak is az lett volna a legfontosabb, hogy transzokkal kampányoljon és migránsokkkal árassza el az országot. Ez nekik nagyon jó lett volna, mert nagyon jó lett volna. Csakúgy. Igazából ők sem tudják miért, de ez nem baj, mert a fideszesek sem.
Véletlenül sem akkor kapnánk meg a pénzeket, ha Orbánék nem lopnák el. Á, dehogy! Az Unió világosan leírta, hogy azt várja a kormánytól hogy engedjenek be félmillió migránst és hogy kimenjenek a Pridera. Ez ott van a feltételek között, Navracsics is nyilatkozta.
33 "És akkor ilyen bődületesen ostoba és agyhalott kijelentések után csodálkoztok, hogy gombának neveznek titeket."
Elfeledkezel arról, mikor Gelgely a politiconak nyilatkozta, hogy "a migránsok jogait megadják majd, TUDJÁK A DOLGUKAT, de ezzel nem lehet választást nyerni. Nyugatról pénzelik a baloldalt, ott az LMBTQ propagandát ezerrel nyomják. Tuti a pénzekért cserébe elvárnák 😪
#37 "Tuti a pénzekért cserébe elvárnák 😪"
Hát ez tuti tesó, mondom neked, hidd már el nekem, eskü így lenne, trust me bro.
Nagyon komolyanvehető egy konteó. Hogy ez konkrétan miben nyilvánulna meg azt ti sem tudjátok. Ja, de. Átoperáltatnák az embereket. XD
Amúgy hol van ez a politico cikk? Én csak fideszes bulvárlapokat találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!