Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg elképzelhető hogy ha...

Tényleg elképzelhető hogy ha most lennének választások a Fidesz megnyerné, ez létezhet?

Figyelt kérdés
Olvastam valami felmérést hogy állítólag megint megnyerné a Fidesz. Számomra ez hihetetlen ennyire hülye nem lehet a magyar, hogy ezek után ami itt velünk történik megint megnyerné ez a párt, komolyan ennél még Rákosi Mátyás is jobb volt, de Gyurcsány biztos, ami megy az tragédia...
2023. jan. 4. 18:47
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
65%
Igen, az agymosás és a tanulatlanság eredménye. Putyin mintájára orbán is megcsinálta a saját kis diktatúráját a sok birkának hála.
2023. jan. 4. 18:52
 2/45 anonim ***** válasza:
20%
Kedves Kérdező, mégis kire váltsuk le? Kire?
2023. jan. 4. 18:52
 3/45 anonim ***** válasza:
25%
Nem is kicsit. Nagyon!...
2023. jan. 4. 18:53
 4/45 anonim ***** válasza:
13%

Én most is a Fideszre szavaznék, az biztos. Szerintem a kétharmad sem lenne esélytelen...

A nép a Fideszben látja a magyar feltámadás garanciáját.

2023. jan. 4. 18:54
 5/45 anonim ***** válasza:
66%

"Kedves Kérdező, mégis kire váltsuk le? Kire?"

Putin Vladimirra aki nem nyámnyila és meg merte indítani azt a hábit amit orbánnak már 16-ban kötelessége lett volna, csak gyáván elsunnyogta.

2023. jan. 4. 18:55
 6/45 anonim ***** válasza:
69%
2# A kérdező két nevet említett, a második az ellenzék jelenlegi vezére...
2023. jan. 4. 18:56
 7/45 anonim ***** válasza:
62%
4# Hat ha neked ez a feltámadás ami most van, akkor vidd haza és aludj vele.
2023. jan. 4. 18:56
 8/45 anonim ***** válasza:
25%

Gyurcsány alatt biztosan rosszabb lenne, próbáltuk már.

Soha többé Gyurcsány-kormányt!

2023. jan. 4. 18:58
 9/45 anonim ***** válasza:
27%

Kedves kérdező, mi történik velünk? Mi történik mondjuk a románokkal, szlovákokkal, horvátokkal, németekkel, ... ?

Én azt tartom nagyon érdekesnek, hogy egyesek úgy csinálnak mintha bármi változott volna az előző választás óta amiért kevésbé lenne jó választás a Fidesz, mint akkor volt.

2023. jan. 4. 18:58
 10/45 anonim ***** válasza:
25%

Én őszintén kíváncsi vagyok, hogy kire szeretnék leváltani. Április óta nem kaptam rá választ egyetlen egy ellenzékitől sem.

2023. jan. 4. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!