Tényleg elképzelhető hogy ha most lennének választások
a Fidesz megnyerné, ez létezhet?
Figyelt kérdés
Olvastam valami felmérést hogy állítólag megint megnyerné a Fidesz. Számomra ez hihetetlen ennyire hülye nem lehet a magyar, hogy ezek után ami itt velünk történik megint megnyerné ez a párt, komolyan ennél még Rákosi Mátyás is jobb volt, de Gyurcsány biztos, ami megy az tragédia...
9# Egy év alatt 50% elelmiszer és 25% infláció neked megfelel amikor nyugaton 15% van?
Hogy hazudnak az arcodba az olcsó gázzal amikor végig kb 2x áron vettük az oroszoktól és dupla annyi a hálózathasználati díj mint maga a gáz és az áram?
Az hogy a kedves kormányod elosztogatta a költségvetést a választásnál aztán most rólad nyúzzák le az árát?
Nem tudom mennyire kell debilnek lenni ahhoz, hogy ezután még mindig fidesz szavazó legyen valaki, de úgy tűnik a magyar nép genetikailag egy szánalmas, meghunyászkodó nép.
11# Amíg Gyurcsány a porondon van, addig minden épeszű ember a Fideszre szavaz.
Nincs más garancia arra, hogy ne térhessen vissza a hatalomba az a kártékony pojáca.
2023. jan. 4. 19:05
16/45 NTBS válasza:
Igen, mivel nincs érdemi alternatíva.
2023. jan. 4. 19:06
17/45 anonim válasza:
Mégis kire? Mikor az ellenzéki szavazók egy valamikor ígért, talán soha meg nem alakuló Márki-Zay pártra várnak?
2023. jan. 4. 19:11
18/45 anonim válasza:
Én már nem szavaznék a Fideszre...az más kérdés, hogy az ellenzékre még annyira sem, tehát innentől a nem szavazók táborát erősítem.
2023. jan. 4. 19:12
19/45 anonim válasza:
Továbbra is várom a választ, hogy mégis kire kellene nekünk ezt a kormányt leváltani. Igaz, hogy már 9 hónapja várok, de hát na.
2023. jan. 4. 19:12
20/45 anonim válasza:
#16 Se Vona, se MZP (tudom, tudom, csúnyán beszélt a fideszesekről, akkor biztos alkalmatlan) se Dobrev, se egyetlen ellenzéki képviselő, még azok se akik nem is voltak kormányon, így nyilván nincs is viszonyítási alap. Tulajdonképpen mi a rákot vártok az ellenzéktől? És nem elég azt mondani, hogy hülyék, mert látjuk, hogy a Fidesz is hülyék gyülekezete, akik retardált komcsi baromságokkal csak tetézik a problémákat, emellett még azt is elintézték nekünk, hogy ne kapjunk EU-s pénzt. Ennél MZP is alkalmasabb lett volna, ő legalább nem hisz a már kipróbáltan katasztrófához vezető komcsi baromságokban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!