Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan Vármegyék lettek,...

Komolyan Vármegyék lettek, minek és miért?

Figyelt kérdés
Most jöttem az úton és Nógrád Vármegye volt kint...
2023. jan. 4. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
De most mi a gond azzal, hogy vármegye? Akkor senki sem hörög, amikor Budapesten Allende nevű park is van.
2023. jan. 4. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Mert ezzel is lophatnak több milliárdot, pl az új táblákkal. Meg minden hivatalos iraton át kell írni vármegyére a megyét. Ezen kívül nem tudom, talán viccet akarnak csinálni az országból a főispánokkal együtt. Amúgy én tényleg azt hittem mikor felmerült ez a dolog, hogy vicc, és leszavazzák, de ezektől tényleg minden kitelik. Mintha ha visszamentünk volna az időben pár száz évet. Most már nem olyan vicces, mikor a hírekben említik a megyéket, hogy pl Nógrád vármegye útjain...🙄
2023. jan. 4. 17:14
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Meg amúgy is ebben a világban, pont a vármegyék a legfontosabbak? Nonszensz az egész.
2023. jan. 4. 17:16
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
Már alig várom, hogy a legalja munkát végző dolgozókat jobbágyoknak nevezzék el.
2023. jan. 4. 17:19
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

"Akkor senki sem hörög, amikor Budapesten Allende nevű park is van."

Csak hogy egy park átnevezése nem kerül az adófizetők milliárdjaiba veszélyhelyzet idején, amikor nincs pénz sem a tanárok béremelésére, sem a rezsicsökkentés teljes megtartására. Egy utca vagy park miatt nem kell felforgatni a teljes országot. Felőlem lehetnének vármegyék, de az időzítés teljesen rossz. Egyszerre van Magyarországon háborús és energetikai veszélyhelyzet, a piaci gáz ára a HÉTSZERSÉRE emelkedett, az államnak nincs pénze a rezsikülönbözetet kifizetni a szolgáltatóknak, nem jut pénz bérrendezésre, tavaly több ezer milliárd forint értékben halasztottak el beruházásokat forráshiány miatt, és ebben a helyzetben több milliárdot kell elkölteni arra, hogy átnevezzük a megyéinket? Baromság az egész...

2023. jan. 4. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:
20%

15

Sokan inkább azon vannak kiakadva, hogy ez egy történelmi dolog. Emiatt írtam, hogy akik hörögnek, azoknak miért nem gond egy Allende park Budapesten? És ez csak egy példa a sok közül.

2023. jan. 4. 17:32
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Elmondom mi értelme. Le kell cserélni a megye táblákat. Le kell cserélni bizonyos intézményeken is a falon a táblákat. Okmányirodákban, egyéb hivatalos intézményekben le kell cserélni a bélyegzőket. És még lehetne sorolni. Ezeket tuti biztos, hogy valamelyik Fidesz közeli ember cége fogja csinálni, és sok-sok pénzt fog mindezeken keresni.
2023. jan. 4. 17:35
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom amúgy ennek meddig lesz még hírértéke.
2023. jan. 5. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!