Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Komolyan Vármegyék lettek,...

Komolyan Vármegyék lettek, minek és miért?

Figyelt kérdés
Most jöttem az úton és Nógrád Vármegye volt kint...
2023. jan. 4. 16:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
30%
Hagyománytiszteletből. Japánban miért van a mai napig szamurájkard kirakva a főnök irodájába a munkahelyen? Nem azért, hogy azzal védje meg magát, hanem mert tiszteli az őseit.
2023. jan. 4. 16:54
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
#1 Mondjuk a Japánok pont azok, akik a háborús bűnöseiket is hősökként tisztelik, szóval nem épp róluk kéne példát venni ebben a tekintetben.
2023. jan. 4. 16:55
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Mert a vár fontos dolog.
2023. jan. 4. 16:56
 4/18 anonim ***** válasza:
31%

#2 De, pont, hogy róluk kellene példát venni, mert modern ország úgy, hogy nem polkorrektek és beszari nyúlbélák, mint amivé a nyugatiakat nevelték az amerikaiak meg a zsidók.

Németország is olyan lehetne, most mint Japán, ha hagyják, hogy maradjon a náci rezsim egy konszolidáltabb vezetővel Hitler halála után és nem libbantják meg.

2023. jan. 4. 16:57
 5/18 anonim ***** válasza:
19%
Mindig ez volt a nevük 970 évig, csak a komcsik nevezték át őket 70 évre. Most visszaállítjuk
2023. jan. 4. 17:00
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
A gazdának erre áll fel. Jövőkép nincs, így marad a középkori nosztalgia vármegyékkel, ispánokkal, jobbágyokkal.
2023. jan. 4. 17:00
 7/18 anonim ***** válasza:
31%

Ja, hogy te csak valami 14 éves náci kis hülyegyerek vagy, akkor oké.

Csak a ti betegfejetekben kell tisztelni olyan tábornokokat, akik egy hódítóhadjárat során népírtást követtek el, kivéve persze ha a ti népetek ellen, mert akkor az maga a sátán. Az egész szélsőjobboldali ideológia egy óvodásszintű világképet tükröz, nekem szabad, de ha a másik csinálja akkor az rósz.

Szerencsére az ilyen náci hulladékokat sikerült a föld alá kényszeríteni, onnan meg felőlem nyüszíthetnek amennyit akarnak.

2023. jan. 4. 17:02
 8/18 anonim ***** válasza:
24%

#4 Amúgy meg a nácizmust nem lehet konszolidálni, mert az egész ideológiája a hódítóháborúkra és a népírtásra alapul. Valószínű, hogy még a 18-at sem töltötted be, de ha 14 vagy akkor erről már tanulhattál volna történelemórán.

Jaj, bocs, elfelejtettem hogy minden nyugati történészt a nemzetközi zsidóság irányít, sőt, a Mein Kampfba is ők írták bele a Lebensraumról szóló részeket. :D

2023. jan. 4. 17:04
 9/18 anonim ***** válasza:
92%
Hagyománytisztelő ember vagyok, de ezt én sem értem. Felesleges dolog volt, a váraknak már semmi szerepük nincs, azon kívül, hogy turista látványosságok. Megye vagy vármegye, nem mindegy? Ennyi erővel a magyar honvéséget is átnevezhetjük Fekete seregnek, mert Mátyás idejében így hívták, vagy hozzuk vissza a régi magyar rovásírást. Bár a Fideszt ismerve, gondolom valamelyik Mészáros cég cserélte le a táblákat és szép summát kaszáltak rajta.
2023. jan. 4. 17:07
 10/18 anonim ***** válasza:
23%

"a váraknak már semmi szerepük nincs"

Mért ne lenne? Ha nem lennének végváraink a retek Eu már leigázott volna minket.

2023. jan. 4. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!