Hogy viszonyulsz meleg embertársaidhoz?
Figyelt kérdés
Sokan szokták kérdezni, hogy mit gondolsz a kormány LMBTQ ellenességéről, meg hogy mit gondolsz a baloldal LMBTQ támogatásáról, de ezt a kérdést itt régen nem láttam.2023. jan. 4. 15:46
11/52 anonim válasza:
#10 Ez nyilván valószínűbb, mint hogy azok nyomnak rá, akik így is gondolják. Sőt, igazából a jobboldaiak nyomtak arra, hogy támogatják őket, hogy azt mondhassák, lámlám nincs is itt homofóbia. :)
12/52 anonim válasza:
Direkt írtam, hogy igyekszem nem bunkó lenni az aktivistákkal. Ezt te, meg a kérdező találtátok ki, hogy én a facebookon kirakott képeket támadásnak veszem és tényként kezelitek. Ugyanazt csináljátok, amit a kormány propagandájában kritizáltok.
14/52 anonim válasza:
#13 Nem vettem tényként, megkérdeztem. Miért nem válaszolsz?
15/52 anonim válasza:
Mert idióta kérdést tettél fel hazug. A kommentemben benne van, hogy az fb posztok nem szólnak senkinek, erre te megkérdezed, hogy ha egy meleg képet rak ki, az szerintem nekem szól e. Erőltesd már meg az agyad!
16/52 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekelnek. Nem támogatom őket, viszont nem is vetem meg őket. Egyszóval semleges vagyok feléjük. Van annál jobb dolgom is, hogy azzal foglalkozzak, hogy éppen ki - kivel mit művel a négy fal között.
Én őszintén nem értem, hogy egyes embereket miért zavar egyáltalán a jelenlétük, de ahogy gondolják.
17/52 mindentudó99 válasza:
Munkahelyemen többet is ismerek. Közvetlen munkatársnőm is a saját neméhez vonzódik. Kit érdekel? Mindenki tudja és a többiekről is. De ez nem beszédtéma. Viszont jártam úgy meleg férfival aki elkezdett karolgatni símogatni igaz ittas volt de menjen pics.ba az ilyen. Tudja jól hogy én nem vagyok meleg. Na ezt a fajtát rühellem.
18/52 anonim válasza:
#16 Akkor átfogalmazom neked. Elítéled azt a meleget aki feltesz egy olyan képet facere, amin a párjával van együtt, és mondjuk, mit tudomén, átöleli a derekánál? Ez már LMBTQ aktivizmusnak számít a szemedben?
19/52 anonim válasza:
#18 Megtapasztalhattad milyen érzés nőnek lenni. :D
20/52 A kérdező kommentje:
2. Megfoghatatlan dolgokkal érvelsz. Ez olyan, mint a kormánynak a ,, tilos népszerűsíteni a homoszexualitást,, intézkedése. Mi számít LMBTQ aktivistának?
2023. jan. 4. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!