Látott már valaki őrjöngő balosokat a vármegye elnevezés miatt?
Figyelt kérdés
Bohár "agyoniskolázott" Dániel szerint, őrjöngenek a balosok, amiért újra vármegyéknek hívják a megyéket. Namost én még nem láttam emiatt őrjöngő embereket, valaki találkozott már ilyennel?
2023. jan. 3. 14:33
1/18 anonim válasza:
Igen, itt a GYK-n is csináljátok.
2/18 anonim válasza:
Kérdező; ha a balosoknak csak kicsit is valami nem tetszik, az már nekik őrjöngés.
3/18 anonim válasza:
Normális embert felháborítja, ha hülyeségre költik a befizetett adóját. De hát a fideszesek nem normális emberek, Bohár Danikának meg még fizetnek is, hogy hülye legyen.
4/18 anonim válasza:
Még csak őrjöngő jobbosokat láttam, pl. a Bohárt.
Ez a tök felesleges és értelmetlen intézkedés már a jobbsiknál is elszakítottaa a cérnát.
5/18 anonim válasza:
Fideszesek agyi szintje: "XXXDDDD balosok őrjöngenek, hogy 600 Ft a kenyér, xxdd, há' mekkora forma már ez a Orbán hogy így oltogatja őket xd"
7/18 konteós válasza:
mert lusták kimenni ezért a neten őrjöngenek 24/7
8/18 A kérdező kommentje:
Én már rég rájöttem, hogy igazából lehet, hogy jó gyerek ez a Bohár Dániel. Csak egyetlen egy baj van vele, hogy annó nem folyt inkább le az apja lábán.😆
2023. jan. 3. 14:43
9/18 anonim válasza:
Ennyi maradt nekik, egy kis őrjöngés, egy kis hiszti.
A jobboldal meg kormányoz és dolgozik.
Kinek-kinek képességei szerint.
10/18 anonim válasza:
A baloldaliak folyamatosan őrjöngenek minden miatt itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!