Ellenzék miért sulykolja, hogy válság van és rossz Magyarországon élni?
Amíg covid és aszály után, háború szomszédságában, Európa szerte elszabadult infláció és energia hiány közepette karácsonyra és szilveszteri mulatozásra 250-1000 Milliárdot költöttek a magyarok addig szerintem nem lehet oka panaszra a többségnek.
Mégis folyton megy a diktatúra van, itt nem lehet élni, nincs pénz semmire stb. duma…
Mi az alapja? Miért ennyire hazug az ellenzék?
"karácsonyra és szilveszteri mulatozásra 250-1000 Milliárdot költöttek a magyarok "
Azért ezek elég tág határok... Jól sejtem, hogy semmi valós adat, csak hasból két szám?
- Te figyelj, haver. Képzeld el, Magyarországon jobb lett az élet!
- Tényleg?
- Nem, de képzeld el.
(Hofi)
En annyit tudok, hogy 12 eve korhazba kerultem es most is. Hosszu idore. Es nem.valtozott semmi.
Nem tudom ki koltotte el azt a sok penzt mulatozasra, de kizartnak tartom, higy megfelelo szamitasi alapja lenne ezeknek a szamoknak. Lehet beleszamoltak azt hogy otthon meggyujtottak a gazt? Es azon forraltboroztak?
az ellenzeknek igaza van, de abban nem hiszek ok jobban csinaltak volna. igaz ezt meg se fogjuk tudni sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!