Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzék miért sulykolja,...

Ellenzék miért sulykolja, hogy válság van és rossz Magyarországon élni?

Figyelt kérdés

Amíg covid és aszály után, háború szomszédságában, Európa szerte elszabadult infláció és energia hiány közepette karácsonyra és szilveszteri mulatozásra 250-1000 Milliárdot költöttek a magyarok addig szerintem nem lehet oka panaszra a többségnek.

Mégis folyton megy a diktatúra van, itt nem lehet élni, nincs pénz semmire stb. duma…

Mi az alapja? Miért ennyire hazug az ellenzék?

2023. jan. 2. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Szóval fejenként jutott 10-20k sörre, borra, virslire, pezsgőre és ez maga a jó világ, úgy, hogy ebben benne vannak a 150k plusz szervízdíjas luxusvacsik, meg wellnessezések is. Ugyanaz az érvelési hiba, mint a kihasznált Balaton esete: attól, hogy vannak középrétegek, amelyek megengedhetnek maguknak nem túl drága mulatozásokat, a csengeri meg gönci járásokban jottányit sem lett jobb a helyzet az elmúlt 10+ évben, beleérte ebbe a gyermekszegénységet is.
2023. jan. 2. 23:04
 12/16 Alex Fly ***** válasza:
86%
Nem.sulykolja senki; tisztám látszik, mekkora sz@rban vagyunk...
2023. jan. 2. 23:24
 13/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
86%

"karácsonyra és szilveszteri mulatozásra 250-1000 Milliárdot költöttek a magyarok "

Azért ezek elég tág határok... Jól sejtem, hogy semmi valós adat, csak hasból két szám?

2023. jan. 3. 00:13
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

- Te figyelj, haver. Képzeld el, Magyarországon jobb lett az élet!

- Tényleg?

- Nem, de képzeld el.

(Hofi)

2023. jan. 3. 00:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Sok ember él Magyarországon, aki azt gondolja hogy mindent mindenhol szabad, aztán csodálkozik azon hogy mindent tönkretesz. Proliknak hívjuk őket, ez maga a válság.
2023. jan. 3. 11:51
 16/16 anonim ***** válasza:

En annyit tudok, hogy 12 eve korhazba kerultem es most is. Hosszu idore. Es nem.valtozott semmi.

Nem tudom ki koltotte el azt a sok penzt mulatozasra, de kizartnak tartom, higy megfelelo szamitasi alapja lenne ezeknek a szamoknak. Lehet beleszamoltak azt hogy otthon meggyujtottak a gazt? Es azon forraltboroztak?

az ellenzeknek igaza van, de abban nem hiszek ok jobban csinaltak volna. igaz ezt meg se fogjuk tudni sose.

2023. jan. 3. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!