Miért csak Magyarországon van ilyen hatalmas infláció és válság?
Figyelt kérdés
Szerintem azért mert csak Magyarországon uralkodik a fidesz...
Nehogy nekem egy okos fideszes ideírja, hogy XY olyan országban is ennyibe kerül pl. a benzin. Persze, ahol 4-5-6-10 szeres fizetések vannak xD
2022. dec. 14. 13:24
1/22 anonim válasza:
2/22 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nos,
1. Nem nálunk a legnagyobb a válság.
2. Mert gazdaságilag közelebb állunk a balti országokhoz mint sem a franciákhoz.
4/22 anonim válasza:
Mert a miniszterelnök 36 éves veje csak itt szerezte meg a legnagyobb patinás szállodát.
5/22 anonim válasza:
Mert Orbán YGL diák volt és jelenleg jobban teljesít az emberek szándékos tönkretételében, mint a szintén YGL Putyin.
6/22 anonim válasza:
2-es Ez egy nyári cikk, amit linkeltél. Azóta az élre törtünk. Nem olvastad a novemberi adatokat?
7/22 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Nem, nem olvastam linkelnéd?
9/22 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
10/22 anonim válasza:
He? Nincsenek is ott a novemberi angol adatok! Az látható, hogy novemberben Magyarország hozta össze a legmagasabb inflációt. Magasabb lett, mint a balti államoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!