Miért csak Magyarországon van ilyen hatalmas infláció és válság?
Szerintem azért mert csak Magyarországon uralkodik a fidesz...
Nehogy nekem egy okos fideszes ideírja, hogy XY olyan országban is ennyibe kerül pl. a benzin. Persze, ahol 4-5-6-10 szeres fizetések vannak xD
A linkelt táblában novemberben az litvánok vannak az utolsó helyen 21.7-es értékkel, viszont a tábla nem tartalmazza a magyar adatot, amit itt látsz: [link]
A magyar pedig 22.5%, vagyis igen, a magyar adat a legrosszabb.
És azért hogy lássuk azt is, hogy az angolokról hazudsz:
10% körüli értéket hoztak az angolok novemberben.
"He? Nincsenek is ott a novemberi angol adatok! "
Ott a cikk alján ember.
"Az Eurostat adatai alapján novemberben Magyarországon volt a legmagasabb az infláció. "
Nézd én csak abbol indulok ki amit linkeltél, meg amit linkeltek.
Tudsz táblázatot olvasni? De most komolyan kérdezem.
Függőlegesen az országok, vízszintesen a hónapok vannak. Na kiválasztod a vízszintes sorból a 2022-11-et. Kattintsz kettőt, amíg csökkenő sorba nem rendezi a táblázat. És már látod is, amit a 11-es és a 12-es válaszoló is mond.
"Na kiválasztod a vízszintes sorból a 2022-11-et. Kattintsz kettőt, amíg csökkenő sorba nem rendezi a táblázat. És már látod is, amit a 11-es és a 12-es válaszoló is mond."
Amit ők mondanak azt nem látom azon a táblázaton ammit linkeltél, azon ugyan is a litvánoknak vannak rosszabbul.
A 12-esnek és 11-esnek viszont köszönöm az adatokat.
És akkor írd már le azt is, hogy az elmúlt 12 évben hány Nobel-díjasunk volt.
Illetve azt, hogy egyébként hányan kapták ezt a díjat Mo.-on végzett munkájukért.
#18 Ilyenkor már nem baj, hogy zsidók voltak, csak amikor élni kellett volna őket hagyni, akkor nem voltak magyarok, igaz-e? :D
Másrészt ez sajna semmit nem mondd el az átlag magyar intelligenciájáról. Én se lettem okosabb attól, hogy élt egyszer egy Neumann János.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!