Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai nagyon remek újévi...

Toroczkai nagyon remek újévi interjút adott. Mégis miért nem tud annál jóval népszerűbb lenni a Mi Hazánk, mint ahol egyébként van?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jan. 1. 19:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
77%

20:31

Én Torot se veszem komolyan… Valós veszély amit mond, de elmondta azt is, hogy a keleti vezetők ugyan úgy benne vannak, és Kína lesz a mintaállam?

2023. jan. 1. 20:38
 12/29 anonim ***** válasza:
70%
Toroczkai a YouTube-ról összeollózott összeesküvéselméletekkel kampányol. Egy influencer szintjén van, komolyan vehető parlamenti megszólalása még nem volt. Nála szerintem bármelyik párttal jobban járunk.
2023. jan. 1. 20:41
 13/29 anonim ***** válasza:

#10 Nem állítottam, hogy attól lesz valami összeesküvés-elmélet, hogy a média nem beszél róla.

[link]

Egy külön téma és hosszú téma, hogy mik az összeesküvés-elméletek ismertetőjegyei.

2023. jan. 1. 20:42
 14/29 anonim ***** válasza:
75%
#12 Pontosan! Ha valaki akar magának egy kis nézettséget, de minimális befektetést akar, akkor nagyon jó ötlet, hogy angolul elérhető tartalmakat előadsz magyar közönségnek, akik nem néznek angol tartalmakat.
2023. jan. 1. 20:45
 15/29 anonim ***** válasza:
80%

12-14: Én is így látom. Lefordítja angolról magyarra az épp trendi konteókat , és a sok birka azt elhiszi, hogy ő mekkora gondolkodó.

Amúgy ennek másik véglete Bogár László, aki órákon át képes beszélni a semmiről. :)

2023. jan. 1. 20:53
 16/29 anonim ***** válasza:
65%

“ Amúgy ennek másik véglete Bogár László, aki órákon át képes beszélni a semmiről. :)”

Meg a Nógrádi

2023. jan. 1. 20:55
 17/29 anonim ***** válasza:
42%
Mert a szélsőjobboldaliak többsége megelégszik a Fidesszel, ami sokkal komolyabb politikai erő lett az elmúlt 12 évben, a többiek meg nem azt akarják hallgatni egy miniszterelnöktől, hogy meghalsz az oltástól, meg hogy Izrael uralja a világot, és egyéb baromságok.
2023. jan. 1. 23:34
 18/29 anonim ***** válasza:
30%
Hatékony az agymosás, hiszen a libbantak azt is összeesküvés-elméletnek nevezik, ami az orruk előtt zajlik és az irányítói maguk is elismerik, csak mert az ő médiájuk hallgat róla.
2023. jan. 2. 08:21
 19/29 anonim ***** válasza:
50%

“ Hatékony az agymosás, hiszen a libbantak azt is összeesküvés-elméletnek nevezik, ami az orruk előtt zajlik és az irányítói maguk is elismerik, csak mert az ő médiájuk hallgat róla.”

Hatékony a “nemzethyeknél” is mert ők (nem mindenki, de jelentősen) az írják, hogy Putin a megmentő, ő meg az Észak-Koreai aki nem térdelt le, meg van aki a Kínait is…

Ha már itt tartunk… A Wef ceo kijelentette, Kína lesz az új világrend vezetője…Kína és Pu/yin is rendszeren résztvevő…

A CBDC mindkét országban tesztfázisban van … Szóval nem tudom miért bíznak politikus megmentőkben…

2023. jan. 2. 08:40
 20/29 anonim ***** válasza:
A pártba ki lett adva amúgy, hogy reklámozni kell ezt az interjút? Mert minden mihazánkos osztogatja. Ez nem egy nagyinterjú, ez egy semmi.
2023. jan. 3. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!