Toroczkai nagyon remek újévi interjút adott. Mégis miért nem tud annál jóval népszerűbb lenni a Mi Hazánk, mint ahol egyébként van?
20:31
Én Torot se veszem komolyan… Valós veszély amit mond, de elmondta azt is, hogy a keleti vezetők ugyan úgy benne vannak, és Kína lesz a mintaállam?
#10 Nem állítottam, hogy attól lesz valami összeesküvés-elmélet, hogy a média nem beszél róla.
Egy külön téma és hosszú téma, hogy mik az összeesküvés-elméletek ismertetőjegyei.
12-14: Én is így látom. Lefordítja angolról magyarra az épp trendi konteókat , és a sok birka azt elhiszi, hogy ő mekkora gondolkodó.
Amúgy ennek másik véglete Bogár László, aki órákon át képes beszélni a semmiről. :)
“ Amúgy ennek másik véglete Bogár László, aki órákon át képes beszélni a semmiről. :)”
Meg a Nógrádi
“ Hatékony az agymosás, hiszen a libbantak azt is összeesküvés-elméletnek nevezik, ami az orruk előtt zajlik és az irányítói maguk is elismerik, csak mert az ő médiájuk hallgat róla.”
Hatékony a “nemzethyeknél” is mert ők (nem mindenki, de jelentősen) az írják, hogy Putin a megmentő, ő meg az Észak-Koreai aki nem térdelt le, meg van aki a Kínait is…
Ha már itt tartunk… A Wef ceo kijelentette, Kína lesz az új világrend vezetője…Kína és Pu/yin is rendszeren résztvevő…
A CBDC mindkét országban tesztfázisban van … Szóval nem tudom miért bíznak politikus megmentőkben…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!