Miért lenne elvárható, hogy egy olyan országért harcoljak,ami elnyom a politikai véleményemért és amely olyan országoknak fekszik be akikkel nem csak történelmi sérelmünk van,de a legnagyobb diktatúrák is egyben?
Figyelt kérdés
2022. dec. 31. 21:31
32/40 A kérdező kommentje:
Hátha közigazgatásban dolgoznék ki lennék rúgva egy Facebook poszt után. Minden felületen megkapom az ország többségétől(sztem nem volt választási csalás)hogy nemzetietlen kommunista vagyok,ráadásul zsidó származású is vagyok(őseim egyrészét kiszervezték a németek kezeibe,a pénzüket akaró nagy erkölcsös magyarok)
2023. jan. 1. 08:09
33/40 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
"Hátha közigazgatásban dolgoznék ki lennék rúgva egy Facebook poszt után. "
Oké konkrétan ott tartunk hogy ez egy feltételezés is nem nagyon gyakori.
"Minden felületen megkapom az ország többségétől(sztem nem volt választási csalás)hogy nemzetietlen kommunista vagyok,ráadásul zsidó származású is vagyok(őseim egyrészét kiszervezték a németek kezeibe,a pénzüket akaró nagy erkölcsös magyarok)"
1. Azok nem az ország többsége, csak néhány barom a kurucrol.
2. Nem elnyomás, hanem zaklatás. Ilyen pedig mindenhol van.
34/40 anonim válasza:
"Gondolom kimaradt a megerőszakolt és meggyalázott magyar nők tömegei akiket 1945be az oroszok krtak?"
És ehhez mi köze a mai oroszoknak?
35/40 A kérdező kommentje:
Válaszadó jött trianonnal,én csak arra reflektáltam. Egyébként annyi közük van hozzá,hogy az ukrán nőkkel pont ugyanazt csinálják
2023. jan. 1. 09:46
36/40 anonim válasza:
Te írtál történelmi sérelmekről. Ráadásul zsidóként nem pont az oroszok a nagy felszabadítók, akik megmentettek a csúnya nácikok magyaroktól?
37/40 A kérdező kommentje:
Igen,de Hitler a német történelem egy olyan szégyenteljes kis része amiért azóta folyamatosan bocsánatot kérnek. Az oroszok nem. Putyin egy lágyhabzású Sztálin,és mindig az ilyen arcok követték egymást
2023. jan. 1. 17:51
38/40 anonim válasza:
Amit írsz, az értelmetlen zagyvaság, már ne is haragudj.
39/40 anonim válasza:
#36 Azért a Szovjet Unió sem kímélte a zsidókat, főleg Sztálin alatt.
40/40 anonim válasza:
"Miért lenne elvárható, hogy egy olyan országért harcoljak,ami elnyom a politikai véleményemért és amely olyan országoknak fekszik be akikkel nem csak történelmi sérelmünk van,de a legnagyobb diktatúrák is egyben?" Egyértelmű és meggyőző érv nincs. Én személyszerint egy gyufa szálat sem tennék keresztbe ezért a "csodálatos, szeretetteljes, fejlett, stb." országért, nem még hogy harcoljak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!