Miért lenne elvárható, hogy egy olyan országért harcoljak,ami elnyom a politikai véleményemért és amely olyan országoknak fekszik be akikkel nem csak történelmi sérelmünk van,de a legnagyobb diktatúrák is egyben?
18as. "A Sorosisták/kommunisták mind ott lesznek legyünk ott mi is" Idézet a fidesz önkormányzati választás napján lévő fb hirdetése,gondolom én mint ellenzéki szavazó kommunista vagyok vagyis nem magyar.
"Van kb 2,8 millió rendes magyar aki a fideszre szavazott,a többi meg nyugodtan szedje össze a cókmókját és menjen a francba" Bayer Zsolt 2018as választás után
Igen, a szlovákok, románok, szerbek most is elnyomják a magyarokat, ha nem vetted volna észre. Nemrég volt magyarellenes pogrom Romániában, Szlovákiában pedig mind a mai napig érvényesek, sérthetetlenek a Benes dekrétumok. És ez még csak a jéghegy csúcsa. Ezzel szemben az oroszokkal MA gyakorlatilag semmilyen konfliktusunk sincs.
Nekem meg ne akarj történelemórát tartani, rühellem én a ruszkikat, és nem most kezdetem el veled ellentétben, csak az ellenségeink nem ők, hanem az utálatos magyarmészárló románok, szlovákok, szerbek, osztrákok, ukránok. A törökökkel is pont ezért hülyeség történelmi alapon konfrontálódni.
Szóval dróton rángatott pinokkióból először válj valódi kisgyerekké, akkor talán meg is tudsz majd tanulni önállóan gondolkozni. Addig viszont ne okoskodj.
A szerbekkel az Orbán kormány öri bari kb,ott most nem hiszem h bármilyen atrocitás érné a magyarokat.
Szlovákiában sajnos Fico újra hatalomra fog jutni,és neki Orbán a példaképe, úgyhogy kb ilyen téren velük sem lesz gond.
Románia az más tészta,kiegyezést lehetne velük csinálni csak korlátoltak. De elv a román szélsőjobbosok is Orbán imádok.
Osztrákok meg magyar gyilkosok? Oké 1848-49,de gyakorlatilag a dualizmus alatt épült fel Magyarország.
Törökök 500 éve voltak itt,szal velük felesleges is lenne.
Na de az oroszok,akiknél tavaly ilyenkor Molotov külügyi népbiztos khm akarom mondani Lavrov benyújtott egy követelést, hogy igényt tart a volt szoci államokra,így Magyarországra(nem lehet másként értelmezni a követelését,hogy vonuljon ki a nato a régióból)azzal az állammal nincs elszámolnivalónk? Végülis miattuk van az ország gazdaságilag lemaradva 100 évvel a nyugattól
A magyar állam régebben, a Monarchia előtt is le volt maradva a nyugati nívótól, ezért kár lenne szekálni az oroszokat. Írom ezt úgy, nem vagyok az orosz védőügyvédje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!